Aleyna-buse Kızlar dün geceden beri dişim çok ağrıyr ne yaptiysam gecmedi doktorda tedavi uygulamiyr 35 haftalik hamile oldugum için ne yaparsam gerçer acaba
Zeliha66 Aleyna-buse yarimcay bardagi ilik suyun icine 1cay kasigi tuz 1kac kasigi karbonat karistir gargara yap sürekli bana discim söyledi cok faydasi oldu 20lik dis cikqrdim 2tane
Defnemmm2301 Aleyna-buse bende de en köşede küçük diş çıkıyor yemek yiyemiyorum canım çok acıyor gözüme vuruyor ama daha doktor a demeyi unutuyorum her seferinde 😔
Emellll67 Aleyna-buse canim iki gun boyunca dis agrisi cektim hic durmadan ağridi kafami duvarlara vurasim geldi en sonunda birtane karafil koydum iyikide koymuşum keske daha once koysadim bi dene istiyosan
merii07 Aleyna-buse çin yağı yada nane yağı al pamukla dişine bastır biraz uyuşturuyo bende aynı durumdayım biraz rahatlattı
Aleyna-buse Defnemmm2301 Gerçktn allah sabr versn yok böyle bi ağrı dun gece 5 ten beri kesintisiz ağriyr
Hulya23 Dis hekimine git orda ilac veriyor bende 39 haftaligim dis agrisi cektim sizin gibi gittim gercekten cok faydasini gordum
Hediye09 Kızlar benim bebeğim 50 günlük. Dün diş ağrımdan dolayı 5 saat arayla parol ve arveles içtim. Süte karışır bi problem yaşar mıyım? İnşallah bi sorun olmasın 😖😖