Kızlar önerebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı daha 5haftalık hamileyim kime gideceğimi bilmiyorum

Ay-07 bende bugün gidicem inşallah Fatma elif ışık Tuğrul kaplan Zeynep inci bunlar çok öneriliyor Tuğrul bey ve Zeynep hanım özelden geldi bu hastaneye

Mineztrk çok teşekkür ederim inşallah güzel geçer randevun kaç haftalık hamilesin canım

Ay-07 Benim görümce de Tuğrul kaplana gidiyordu çok memnundu hatta son dk doğumu sezeryana dönünce Tuğrul bey yaptırdı

Zhra42 şehir hastanesinde mi doğum yaptı görümcen nasıldı orası

Ay-07 7+4 kalp atışı var mı dye gidicem inşallah duanızı eksik etmeyin

Ay-07 Evet orada doğum yaptı gayet iyiydi çok memnun kaldı

Ay-07 şehir hastanesi ayben atıcı ya gdiyom 3 aydır memnunum

Serap07 4 ay önce zorunlu kürtaj yaşadım 15 haftalıkken elif hanım fark etmişti sıkıntısını diğer doktorlar sağlıklı demişti ondan yine aynı doktora aldım araştırmaya gidiyordum her biri farklı dedi yok bebek yok yok mol gebelik vs diye bide bu doktor baksın diye gidiyorum şimdi

Ben tipa gidiyorum ama dr lar hep değişiyor, o yuzden memnun degilim, sehir hastanesine gelmeyi düşünüyorum, 19 haftalik hamileyim, devlette organ tarama yaptiracak yer bulamadigim icin ozele gidecegim mecburen, şehir hastanesinde takibimi yapacak iyi bir doğum dr arayışındayım, gittiginiz ve memnun oldugunuz dr lari yazar misiniz hanımlar

Şehir hastanesinde refakatçi olarak eşler gelebiliyor mu biliyormusunuz