Fatmaacylnn aslında sebepleri daha önce kürtaj düşük doğum yapmak çoğul gebelik sigara içimi daha önce bu durumu yaşamış olmak falan var ama ilk hamileliği olanlarda bu durumla karşılaşıyor onlarla bir alakası yok sanırım olacak olunca oluyor iste bende ilk kez duydum başıma gelene kadar kimseden duymamıştım vardır bi hayır dedim sağ salim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah çok dikkat edin ağır iş yapmayın eğilme çömelme uzanma itme çekme bunları yapma demişti doktorum bana ilişki kesinlikle yasak ben 3 ay yattm yinede çıkmadı yukarıya bazılarının ki cikiyorms 32 haftaya kadar çıkma şansı oluyor ama benim ki çıkmadı bende detaylı ultrasona girene kadar bilmiyordum böyle bsey olduğunu doktorum dememsti 8 haftalıkken kahverengi lekelenmem olmustu acile gittim alttan bakıldı içeride kanama yok bebeğin iyi dediler 13 haftaya kadar leke gelmeye devam etti progestan kullandım bi kere adet olur gibi sulu pembe kanama yaşadım bir daha olmadı bu haftaya kadar geldim yarn tam 36 hafta kontrolüm var böyle durumlar da 37 de alıyorlar en geç doğuma bana da gün verck sanırım. Kanama olmadığı sürece korkcak bisey yok biz bu haftaları gördük çok şükür darısı sizin başınıza dua edin bol bol dinlenin .