Emosclb Allah nasip ederse yarın sabah doğum rabbim bekleyen herkese kolaylıklar versin inşallah biran önce sağ Salim kucağımıza alalım dualarımdasınız dualarınıza talibim 🥲❤️
Hasret3449 Emosclb Âmin Allah razı olsun Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah bize de dua edin inşallah biz de bugünleri görürüz inşallah en yakın zamanda doğum hikayeni de dinleriz❤️
Hulo2105 Emosclb son 22 saatimiz artık dakikaları sayıyoruz. Dün gece ilk defa uyuyamadım çok tuhaf içim ağladım gece baya heyecan başladı. Bu gece zaten sıfır uyku herhalde hiç uyuyamam
hepoyleolurzaten_ Amin amin.Sağ salim kucağınıza alın bebişinizi inşAllah çok güzel doğum olur bi avazda kurtulursunuz🤲🏻🤲🏻
Esrahrz Kavuşuyosunuz demek🙃🙃🙃dokuz aylık hasret sona eriyor,Maşallah.cok guzel bi dogum olur insallah canim bnm .bnde yarin gidicem doktora belki doguma alir belki tarih verir bebegim kucuk diye 39 haftayi bekliyorum
Emosclb Esrahrz çok şükür bitti darısı siziler gibi bekleyenlere rabbim su gibi doğumlar nasip etsin inşallah ❤️
Emosclb Hulo2105 gerçekten öyle insan uyuyamaz mı uyuyamıyor heyecan korku endişe ve mutluluk hepsi bir arada inşallah sağ Salim kavuşuruz 🥲😍
Yellowwolf Hulo2105 Seni bu platformda sık sık görüyordum, için hiç tuhaf olmasın kavuşacaksınız bebişle öyle düşün.. Umarım göz açıp kapayıncaya kadar yavrunu sağlıkla kucağına alırsın. 🌺
Hulo2105 Emosclb inşallah yaa aslında ben sadece ameliyat kısmında biraz korkuyorum sonuçta uyanık olacağım serum bike taktırsam biraz kötü oluyorum 😂 belki ameliyata inmeden sakinleştirici isterim😢😢
Emosclb Hulo2105 beni de tek korkutan kısım o ama kendimi sürekli sonucu çok güzel olacak diye kandırıyorum nereye kadar kanarsam artık 😂 inşallah hemen atlatırız kucağımıza alırız
Hulo2105 Yellowwolf inşallah canım zaten herşey karnımdan çıkana kadar ondan sonra kesip biçilmek çok korkutmuyor🥲❤️