GAMZE5454 Sirt üstü yatilmaması gerektigini biliyorum galiba uyku halinde dönüyorum ama belim cok agriyo suan ayriliyor sanki birbieinden ve karin ağrım artti biraz son gunlerde neden olabiliyor
Glsm-ktl1 GAMZE5454 bende 10 haftalık gebeyim ve sürekli dönerek yatıyorum sabit kalamıyorum ve uykumun arasında hangi pozisyonda uyduğumu bilmiyorum ama bugün uykumun arasında karnım çok ağrıdı
brco GAMZE5454 ya sadece bende oluyor sanıyordum bende 10 haftalık hamileyim karnım çok ağrıyor adet olcakmışım gibi bir kaç kişi her ay adet sancısı yoklar falan demişti ama ne bilim yatma konusuna gelince şu an için bi zararını görmedim her şekilde yatıyorum
yaasemin GAMZE5454 32 haftlıgım sırt üstü yatıyorum başından beri sizin haftanız daha çok küçük istediğiniz gibi yatabılırsınız
Tiniminihanim1 beysenyil sırt üstü yatınca basınç artıyor rahime ve kalbe giden kan akışı yavaşlıyor bu nedenle sırt üstü yatılması önerilmiyor hamilelikte en doğru yatış biçimi sol tarafa doğru yatmakmış. Hamile yastığı kullanabilirsiniz uyku arasında dönmenize engel oluyor
Hlyhlybtr Bende çok sırt üstü yatıyorum ama bu günlerde sorun olmaz diye biliyorum. Ama ağrı sancı olabiliyor ya. Özellikle adet haftalarinizda olamadığımız için karın ahrisi bel ağrısı çok olurm diğer hamileligimde her ay adet haftamda çok çektim
Gokcegkc GAMZE5454 hamileliğin ilerleyen dönemlerinde tansiyon nedeniyle önerilmiyor diye biliyorum ben de 9. haftadayım genelde sırt üstü yatıyorum
3girlsb Ben 11. Haftadayım doktor öyle bir şey yok dedi onu çok ilerleyen haftalarda önermiyoruz dedi bizimkiler daha çok küçük rahatlıkla yatabilirsiniz 😀
snurka GAMZE5454 rahim büyüdükçe ağrın sızın olması normal kuzum benim kuyruk sokumumdan sırtıma bir ağrı oluyor sürekli ya da vajinamda ki kemikte bi ağrı oluyor doktorum normal dedi. Sırt üstü yatmanda şuan dert olmaz onu ilerleyen zamanlarda bebek büyüdüğü zaman karnında büyüdüğü zaman önermiyorlar
beysenyil Tiniminihanim1 ilk gebeliğim de 30.haftaya kadar yüz üstü bile yattım 😂 yani bana sırt üstü yok yüz üstü yatmak tehlikeli falan biraz saçma geliyor. Rahatsız olunca ağrım olunca dönüyorum zaten hele ki küçük yani şuan basınç falan olması için çok küçük
Tiniminihanim1 beysenyil bunlar bilimsel açıklamalar size saçma geliyor olabilir ama araştırırsanız bununla ilgili bir sürü makale bulursunuz. Bebek küçük basınç olması için demişsiniz ama rahime giden kan akışının öneminden haberiniz yok sanırım tüp bebek tedavisinde bile rahime kan akışı sağlansın diye bol bol yürüyüş öneriyorlar. Kan akışı sağlanmaz ise oksijensiz kalır umarım anlatabilmişimdir. Siz sırt üstü yatmaya devam edin iyi günler :)
Hosgeldiannelik GAMZE5454 idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acaba? Ya da adet gününüz ise o da ağrı yapıyordu bana. Her ay ne zaman olacaksam o zamanlar ağrı çekiyordum bir kaç gün.