Sedoshh Kızlar çok fena hasta oldum dünden beri halsizlik ateş bgn yutkunamayınca antibiyotik verdi doktor. Tamda yumurtlama haftasındayım bi zararı olurmu bilen var mı.
beysenyil Sedoshh doktora gebelik planladığını belirtseydin keşke ona göre verirdi. Bence antibiyotik tedavisi sorun olabilir
beysenyil Sedoshh boğazınızda balgam varsa keten tohumunu su içinde kaynatıp, ilk sıcaklığı geçince havluya sarıp boğazınıza yakın yere koyarsanız balgamı atmanıza fayda oluyor hemde doğal çözüm gebeliğe de zararı yok rahatlıkla deneyebilirsiniz 💚
Mavi-yt Sedoshh bende gebelik düşündüğüm hafta hastalandım çok ağır bir grip geçirdim doktorum öncesinde ağrı kesici bile kullanma demişti hiçbir şey kullanmadım ama çok acı çektim şuan 17 haftalık hamileyim sirkeli tuzlu ılık suyla gargara yapın sürekli.
koza08 Sedoshh boğaza karanfil çok iyi geliyor ve rahatlatıyor. Bir tane ağzınıza atıp çiğneyin suyu çıktıkça boğaz rahatlatıyor. Antibiyotiklerin de içeriğine göre değişiyor. En azından sağlık ocağına gidio doktora danışın bence.
Sedoshh Mavi-yt birşey kullanmasam kötüyr gider diye korkuyorum mecbur kullanıcam ve antibiyotiği en son çocukluğumda içmiştim nasıl bi şans bendeki