Mucize-1 Doktor bana cinsiyetinin kiz olduğunu söyledi ama beni görenler karnın önde erkek diyorlar karni önde olupta kızı olan oldumu doktora gittiğimde tekrar cinsiyetini soracağım benim gibi olan varmi
Burcu-2634 Mucize-1 yani bacım 6 yıl tıp okumuş doktorun sana kız diyo karnının şeklini gören çevren erkek diyo hangisinin ispatı var sence 🙂
Fatma3334 Mucize-1 kız doktorun dediği tabi ki ne alaka karnın geniş karnım top hay Allahım değişik şeyler
gmz10 Mucize-1 karın şeklinin cinsiyetle bir alakası yok ki, benim de top gibi oldu ama kızım olacak inşallah🐣
Mucize-1 Burcu-2634 ya ne bilim iyice benim psikolojimi bozdular kiz erkeğe donermiste erkek kıza donmezmis öyle diyorlar çocuğumada alışamadım öyle dedikleri zaman 🤣
Mucize-1 gmz10 ınsalalh rabbim hamile olanların bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin bnada🤲🤣nasip olursa inşallah benimde kızım olcakmis
Mucize-1 Burcu-2634 evet ilk çocuğum kiz erkek fark etmiyor ama bu şeyleri duyunca ne yapacağımı sasriom bakalm 20sine gitcez yine sorayim🤣kesinmi die