Miniklerinannesiyim Kızlar evime taşındım giriş katta oldugum icin mi bilmyorum koku geliyor lavabodan bina boş olmasına ragmen o kokuyu nasıl önlerim acaba
Cosimaniehaus Miniklerinannesiyim hortumu katlayın o da önlüyor kokuyu. Kötü koku için hortum nasıl katlanır falan diye aratıp videolardan izleyebilirsiniz. Armelit koku giderici de bastırıyor kokuyu bayağı ama bi süre sonra kokusu rahatsız etmişti beni.bir de kapaklı gider aparatları oluyor onlara da bakabilirsiniz
Zuleyha_18 Miniklerinannesiyim o lavabonun altındaki hortumdan kaynaklı hortumun orda su birikmesini sağlarsanız koku gidecektir
Miniklerinannesiyim Ebrarcansu01 sürekli famaşır sıyuyla bulaşık yıkanıyor ama sabah kalkınca koku geliyor 🥲
Tugbacim34 @Miniklerinannesiyim aynı durumu yaşıyorum. Maalesef yazın çözüm bulamadım. Her yaz aynı şeyi yaşıyorum. Çamaşır suyunu hergün kullanıyorum kullandıkça daha kötü kokuyor.
Miniklerinannesiyim Tugbacim34 ben şişeye su doldurup akşamdan agznı kapattım da her gunde oyle olmuyor diger yerlere naftalin koydum koku gelmiyor mutfakta da sonucta bulaşık yıkanıyor diye koyamıyorum
Miniklerinannesiyim Ebrarcansu01 banyoya giderlerine fln naftalin koydum cok Şükür gelmiyor oralardan