Osqe91 Selam herkese öncelikle Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.. bat tarihim 18 Ağustos bugün sabah productor erken gebelik testi yaptım hiç çizgi çıkmadı. Sonradan değişiyor mu acaba? Tecrübesi olanlarda bilgi alabilir miyim
melike81_ Osqe91 productor değilde prodoctor adetime 8 gün kala aşırı silik ile öğrendim o gün 4,70 çıkmıştı
Momellaa Osqe91 predoctorda aşırı silik çıktı gözle zor görülen biraz bekleyince cıktı sonra predictor marka aldım çok netti silik çizgim kan verdim 7 çıkmıştı sonra arttı öyle öğrendim
pnarpnar35 Osqe91 prodoctor erken gebelik 5 tane test yaptım hepsinin rengi soluk çıktı ilk çizgi bile soluktu uzun süre bekledikten sonra renkler koyulasiyor aynı anda 10 liralık kaset test yaptım daha koyu çıktı erken test olmamasına rağmen
numix Ben de adete 4 gün kala yaptım o test ile ve aşırı silik gösterdi görmek için ışık falan tuttum 😂 testi atar mısın bakalım
Silaaa1818 numix bende yaptım flaşla gördüm aşırı silik iki tane yaptım ikiside aynı ama kanda negatif çıktı niye böyle oldu anlamdim
Ozlmm5 Ben 4 gün kala yaptım çıkmadı bugün yaptım pozitif görünüyor adet günüm yarın yada perşembe günü
3girlsb Adetim 2 gün gecikmişti silik bi çizgiyle öğrenmiştim pembe olan test mor olanda daha koyu çıkmıştı