Buraya pozitif hikaye yazabilecekmiyim diye düşündüm hep 9 ay boyunca ve çok şükür bana da nasip oldu 😊evet kızlar 38. Haftada yani 12 Ağustos pazartesi günü sabah 11 de yatışım yapıldı heyecandan korkudan gece ağlayarak uyudum ve 2 saatlik uykuyla gittim doğuma hep korkularım vardı nasıl olucak diye çok şükür ki ben korktuğum şeylerin hiç birini yaşamadım neyse gelelim hikayeme saat 13:30 da alındım ameliyata Spinal iğnesinden korkuyordum ama gerçekten inanın bana korkan varsa ondan boşuna korkmasın ben gram hissetmedim kolumdaki damar yolu daha çok yaktı canımı neyse Sondayı uyuştuktan sonra taktılar daha sonra başladılar ameliyat esnasında aşırı midem bulandı neden bilmiyorum daha sonra başımdaki hemşireye kusucam dedim ilaç yaptı ama tamamen kesilmedi ben tekrar kusucam dedi kusabilirsin dedi ama kusamadım boş boş öğürdüm sadece neyseki çok uzun sürmüyo mide bulantısı biz sohbet ederken bebek çıktı bebek çıkarken biraz baskı hissettim ama anlık birşeydi yani herkes dayanabilir korkulacak bişi değil sonra bebek çıktı ya o kadar hi rahatlama geliyor ki anlıyorsunuz zaten 😊 sonra bebeğimi gösterdiler minicik Allahım çok güzel ondan başka bişey düşünemiyorum 😄 kızlar sonra benim dikişler yapıldı bebek benden 20 dk önce gitti odaya beni ameliyattan çıkmadan 10 dk önce bi titreme aldı ama o kadar titredim ki omuzlarım ağrıtmıştı artık beni en çok yoran oydu diyebilirim ama neyse ki o da uzun sürmedi odaya çıktım 20 dk kadar odada falan da titredim sonra geçti ben odaya geçince gelip karnıma kum torbası koydular ama uyuşuktum hissetmedim sonra yavaş yavaş uyuşukluk geçince ağrılar başladı sonra hemen iğne yaptılar ağrılar baya hafifledi titreme geçince ben hemen emzirdim bebeği çok güzel bi his duygu patlaması yaşıyorsunuz o an 😍 7 saat sonra yürüttüler beni ama kızlar gerçekten o da korktuğum gibi olmadı evet ağrılı zor biraz ama inanın bana o kadar aşırı kötü değil sadece ilk 2 yürüyüşü destekle yaptım geri kalanların hepsini desteksiz yaptım benim size tek tavsiyem ayağa kalkarken dümdüz karşıya bakın başınız dönmesin.
Kızlar ben bile dedim ki bu muymuş yani dedim ben bida doğrurum herhalde dedim ben boşuna korkmuşum 9 ay boyunca 😄 neyse bakalım o gece hiç uyumadım bebeğe bişey olur mu nefes alıyo mu diye beni endişeler bastı sabahına taburcu oldum şu an bebeğim beşiğinde uyuyor bende onu emzirmeden önce hikayemi yazayım dedim kızlar gerçekten Spinal anestezi ile sezaryen doğum çok rahattı çok şükür ki güzel geçti bu arada ben sezaryeni kendim seçtim iykii de seçmişim 😊 kızlar inşallah gönlünüzdeki güzellikler hakkınızda hayırlısı olsun kolaylıkla güzellikle inşallah Allahım çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese yaşatsin size tavsiyelerim gaz için mutlaka hastaneye kimyon çayı götürün ben onun sayesinde çok rahat gaz çıkardım 2 bardak içmeme rağmen etki gösterdi birde kayısı kompostosu çok işe yarıyor bol bol için birde rezene çayı kızlar bunları mutlaka alın mutlaka ha birde nescafe kızlar ben kendimi boşuna korkuttum ve çok stresliydim ama sonra kendime kızdım boşu boşuna stres yapmışım gerçekten dua ettim hep hiç zorlanmadım inşallah çok daha güzelllerini sizler yazarsınız hepinize geride kalan herkese sağlıklı kolay doğumlar diliyorum 😍🧿