cLearQueen kubrasal99 ağızdan alınca beni sersemletti. Fitil olark kullanınca akıntı dışında yan etkisini görmedim
babyakdagmom kubrasal99 bende kullanıyorum halen 36.haftaya kadar da devam. Fitil olarak kullanıyorum akıntı ve kaşıntı yaptı bende.
Zhrbhcvn Fitil olarak kullanıyorum. Günde 3 defa. Akıntı ve uyku yapıyor. Bir de hormon olduğu için benim yüzümde felan aşırı sivilcelenme ve tüylenme oldu. İlaca bağlıyorum ben bunları
Pnr_02 Kullanıyorum canım yatarken fitil olarak ağızdan çok yan etki oluyormuş benim doktorum fitil olarak verdi
merube bn ignesini de 21.haftaya kadsr kullandim. hap sekilde kullaniyorum. onemli bir ilac dusme erken dogum riski vs insani cok geriyo
bdlakbrn kubrasal99 ben de kullanıyorum fitil şeklinde, akıntı oluyor onun dışında yan etkisini görmedim
MiracAlpinveUmutunAnnesi babyakdagmom Merhaba bende kullanıyorum ama akıntıda koku oluyor sizdede oluyor mu? Zaten koku hassasiyetim var kullanmak istemiyorum bu yüzden
MiracAlpinveUmutunAnnesi babyakdagmom Çok garip ilacı kullanmazsam koku yok ama ilacı nezaman taksam koku oluyr