Leyli_gul Kızlar dünden beri göbeğimin iki yan tarafında gerilme bir ağrı var ne olduğunu bilmiyorum ama nefes alırken bile acıyor neden olduğunu bilen var mı büyüdüğü için mi 22 haftalık olduk bugün ama derin nefes bile almak istemiyorum i normal mi
Hatcsezgin Leyli_gul 20. Haftalarda doktorum hazırlayıcı kasılmalar olduğunu söylemişti rahim boyum kısalmadığı için normal dedi geçti 38. Haftamdayım gerçekten bir sorun yaşamadım bu konuda, siz yine de kasılmanız olduğunu gittiğinizde söyleyin, tarif ettiğiniz şey kasılma.
Leyli_gul Leyli_gul kızlar bilgisi olan yok mu ? Ani bişeyde sağ üst karın tarafımdan bişey çekiliyor sanki
neslsah-1 Leyli_gul benmde öyle oluyo 22. Haftadan beri falan bebek sanki geriniyo gibi sol tarafa yumak oluyonormal dedi doktorum sanki içim çekiliyomus gibi tuhaf bi his poposunu dayıyo yumurta gibi sivriliyo karnım elimi üstüne koyunca yavaş yavaş geri düzeliyo
Leyli_gul neslsah-1 yok. Öyle değil sağ üst tarafta sanki içerde ip var böyle çekiliyor gibi canım yanıyor
neslsah-1 Leyli_gul bebekordonlamı oynuyo acaba 🤣 olurmu olur benimki plesenta vekordonuylasarmaş dolaş her kontrole gittiğimizde yastık niyetine kullankyo plesentayı kordonunuda savunma aleti gibi korkunca arkasına saklanıyo en azından tek gözünü kapatıyo kordon 😅 genede doktoruna danış canm ne olur ne olmaz
Leyli_gul neslsah-1 Vallahi bilmiyorum ama. Canım yanıyor yani nefesim kesiliyor bazen durup bekliyorum geçmesini cuma günü detaylı ultrasonum var bakalım hayırlısı 😂🫶🏻
neslsah-1 Leyli_gul o zaman sor canm ne olur ne olmaz ben incik cınck aklıma ne gelirse soruyorm doktorumu biraz darlıyomuyum acaba diyorm geçende balık gibi cırpınıyo karnımı tutunca normal değilmi dedim güldü bana evet normal seslerete tepki verir dedi 🤣😅