Hmleanne Kızlar merhaba 17+3 haftadayız hareketlerim epey ağırlaştı neden bu kadar erken ağırlaştım bilmiyorum çok yorgun,halsiz hissediyorum.Bugun biraz ev işi yaptım sadece sil süpür heryerim ağrıyor şimdi var mı benim gibi olan. Bebegimin cinsiyeti kız, kiz bebek hamileliği ağır geçer diyorlar ondan mi kilolu hamile kaldım ondan mi bilmiyorum. Multi vitamin verdi dr onu kullanıyorum.
Candaan Hmleanne ben 15.haftalık oldum bugün aynısını doktoruma sordum oda bana dediki şekerım orta katını kiraya vermişsin tabiki bunlar olacak sen hamilesın😂😂😂😂😂
Hbsanneoluyo Hmleanne benim de kız cnm 13.haftaya kadar çok kötüydüm kalsizlik bulantı ondan sonra süper Bi hamilelik yaşadım diyebilirim Ta ki 30.haftada ağrılarım ortaya çıkmasına kadar ama bunada şükür🙏
Tontisannecik Hmleanne eskiye göre daha çabuk yoruluyoruz. Ben 29 haftalık oldum düz yolda bile nefes nefeseuim. Bebek çok şeyi etkiliyor. İlerleyen zamanlarda daha zor olacak sen iyi günlerindesin. Dinlene dinlene yap. Ben ev taşıdım hamileyken annem yaptı işleri ama ben yoruldum adeta. Fırsat buldukça dinlenmeye bak
Betyy Hmleanne cnm bende kilolu hamile kaldım. Agırlaştığım zaman kalkıp hemen biseyler le ilgileniyorum. Fazla yatmak insanı halsiz yapıyor. Yürüyüş yapmaya calıs en fazla 30 dk tabi abartmamak lazım evde de cok fazla hareketsiz kalma ben faydasını gördüm kendimi iyi hissediyorum cok sükür
Hmleanne Candaan Çok zorlaniyorum yoruluyorum yürüyüş filan yapsak 30 dk yavaş tempoda belki iyi gelir
Candaan Hmleanne zaten doktorum bana 30 saat hafif tempoyla yürü demişti bende dedimki hocam etrafımdakiler iyi değil düşük olur diyor bana o ayy bu milletin konusmaları beni öldürecek 😃canim sen onları dinleme oturdukça rahmin kasılır ve agrın olur demişti sağ olsun
Pars Hmleanne haftalar ilerledikçe ağırlaşıyoruz malesef.. biz 30+6 yız artık 1 saatten uzun ayakta kaldık mı yürüdük mü filan bel ağrıları başlıyor hatta bebegin bile etkilendiğini hareketsizleştiğini hissediyorum.. Onlar ağırlaştıkça bizde etkileniyoruz.. biz yoruldukça da onlar etkileniyor sanırım..
Hmleanne Pars masallah bende 30 olsaydım sanki o gün hiç gelmicek gibi ne güzel bir heyecan bekleyiş çok sukur bin şükür nasip eden Rabbime sağlıkla kavusuruz insallah
Pars Hmleanne emin ol zaman çabuk geçiyor.. Anlamicaksın bile ne zaman bu kadar büyüdü diyceksin.. öğrendiğim gün dün gibi.. Şuan hareketlerinden uyutmuyor🙈 Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🏻
Hmleanne Pars aminn inşallah haklisiniz şuana kadar heyecanla saydığımız hangi gün gelmedi ki çok sukur.