benimle aynı durumu yasayanlara umut olsun tek yumurta ikizlerine hamileydim risklerini biliyoruz hepimiz öle bi korkuttuki doktor sevinememiştim bile ki doktorun saydığı risklerden biri gerçekleşti 18.haftada kan çalma olayından dolayı birinin kalbi durdu sağlam çocukta olabilcek bir sürü kötü ihtimali söylediler zihinsel engel kalp hastalığı vs bu sefer aldırmak istermsin dediler hayır dedim allahtan gelen kabulüm sonrasında sağ olan çocukta beyninde sıvı birikimi var dediler 28. haftada fetal emara girdim 10 mm sınırda dediler çok kötü zor günler geçirdim vücudum sıkıntıdan kurdeşen döktü ama vazgeçmedim allaha sığındım hergün dua ettim her akşam yasin okudum 34. haftada 6 mm düştü 36. haftada sancım geldi 6 cm açıklığım vardı ama çocuğun kalp atışları yavaşladığı için acil sezeryana aldılar doğum yaptım çocuğumun herşeyine bakıldı elhamdrllah çok şükür sağlıklı hiç bir problem gözükmedi allahta göstermesin 10 günlük olduk bile diyeceğim vazgeçmeyin umudunuzu asla kaybetmeyin allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize 🌸🌸🌸