Nrnr Blgnr canım benim geç döllenme olabilir banada aynısını dedi doktor 1 hafta sonra çağırdı ve duyuldu geç döllenme olmuş dedi yani son adet tarihim başka dedi bekle sıkıntı etme
NaimeYilmaz Blgnr Doktorun vajınal bakalm derse vajınal baktır gorulmezkı daha 7.haftada karından. Ben 8. Haftama kdr 5 kere alttan muayne oldm bişeyde olmadı.
Blgnr Ozgeulnc ilgisiz ve sert biriydi moral bozucu konuştu sadece yarın başka bir doktora gideceğim tam emin olmak İçin
mavilikler7 Ozgeulnc eylmz doktorunu beklerken bir yandan aile hekimine gebe olduğunu bildir onlar gerekli testleri yapıyor zaten.
Zele Bende cum gunu gidecegim canim. Bazen gec dollenmeden dilayi gorunjuyo diye biliyorum. Korkma Blgnr @B
OzlEmrah Blgnr Sana ne dedi bu durumla ilgili bazen geç döllenmelerde karından bakılan ulrasonda bebek görünmüyor kalp sesi duyulmuyor.
Hediyenaze Doktor ilgisizmis ya sıkma canini benimki 8+ bılmem kacta duymuştum kalp atışını ilk gittiğimde çıkmamıştı bır ay sonra gel dedı alttan muayene etmişti oyle kalp atışını duyabildim yüreğini ferah tut lutfen allah evlatlarımızı bize bagıslasın
OzlEmrah NaimeYilmaz Bende 3 kere vajinal muayene oldum 8. Haftada sadece üstten bakmaya başladı. Şimdi 14 haftalık olduk