Sudem Hafizeipek sezeryanmi olcam normalmi 🤔 bende panikten kendimi okdr kasıyorumki kütük gibi oluyorum hahah 😂
Hafizeipek Sudem canım ben başından beri sezeryan istiyorum ama devlet hastanesi olduğu için normal doğumdan başka birşey kabul etmiyor. Devlet hastanesinde epidural de yok o yüzden çok korkuyorum 😔🙄
Hafizeipek Sudem mesela açıklık muayenesi ya da çatı muayenesi falan acayip korkuyorum 🙄 dün tansiyonum ondan yükseldi benim acile gidersem açıklık muayenesi yaparlar diye panik yapa paya yükseldi 😂😂😂😂
Sudem Hafizeipek evet devletin öyle bi skntisi var 🤦♀️ bende özelde düşünüyorum ama umarım korkudan sezeryan demem o an 😅
Sudem Hafizeipek bn iki kere oldum. Yine olucam tırsıyorum 😂 doktorum "çok kasıyosun kendini" diyip duruyo. Sozde normal düşünüyorum 😂😂
Sudem Hafizeipek acımıyo cnm saniye sürüyo valla ☺ aman korkmayalım belkide kolay olcak bizimki 😂 tabi Umarim 🤦♀️😁
Sudem Hafizeipek ah o utanma yokmu bnde cok çekiniyorum 😬 hemencik doğursakda rahatlasak olduda bittiye gelse😂
Hafizeipek Sudem keşke öyle olsa ya ağrıdan gebersem vajinal muayene yaparlar diyip beklerim evde herelde 😂😂😂😂