Senayemre Artık bende anneyim asel ikram dünyaya dün sabah 11:05 gece gözlerini acti🥰🥰🥰Cumartesi gece 20:45 den belli sancim vardi takip eden arkadaşlar bilir 🤷♀️ Gece 12 gibi gittim hastaneye 1 cm acılma var sancinda daha hafif ister bekle ister git evde bekle yarina dogumn olr sancin artar ddiler evde beklemek istedm eve geldm sabah 9 bucuk oldu hala uyuyamıyorum sancidan yatamıyorm ağlıyorum 😣😣😣 doktorumla görstm hastaneye geliyorm sende gel ddi🤷♀️ Gittim acılma hala 1 cm sancim bana göre cok siddetli ama nstde sanci çıkmıyor üstlelk kızımın kalp atıslarida zayıflamısti doktor beklersek kötü olabileceğini söyledi ve rahmimde benm doğuştan cizik gibi birseyde ortadan iki ye bi cizgi vardi bunun yüzüne normal dogum yapamicagimi engel olduğunu söyledi bende riske girmek istemedim zaten normal yapamicakmişm bari kızımı strese koymim ddim dün 10:46 da doguma gittim 11:05 de kizim dogdu 😍 spinal sezaryen oldm cok komik rezill bi dogumum oldu 😂😂😂kızım dün hic emmedi tutamadi ama zorladm suan emiyor fakat gögsüm cok acıyor😣😣
Hbsanneoluyo Senayemre çok sevindim cnm gözün aydın kurtulmuşsun darısı benim başıma Rabbim analı babalı büyütsün 😍
Ptrck Senayemre daha dün yazıştık ya maşallah Allah analı babalı büyütsün de hangi ara oldu ya sezeryana neden alındın çizikten dolayı mı yoksa açıklık yok diye mi
Vethekelif Senayemre sana ne dedim doğacak dedim degil mi merak etmiştim seni gözün aydın allah analı babalı büyütsün çok sevindim çokk
Mrvdllr Senayemre anam sende mi doğurdun gözün aydın canım benim allah analı babalı büyütsün 🤗 ben daha beklemedeyim
Sudem Senayemre ayyy gözün aydın ☺ inşallah sıra bendedirr 😂 hatırlamisin beni bilmiyorum ama kapışıyoduk en son😂 acaba @Hafizeipek doğurdumu 😂
Hafizeipek Sudem ben dedim ama bizden önce doğurcak diye 😂😂😂 ben doğurmadim daha ne sancı var ne ufak bir ağrı
Nerm7n Hadi gözünüzaydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Neydi komik olan biZede anlat gülelim 😄
Reyhankarabiber Senayemre 😍🤗👏👏 harikasın çok şükür sağ salim kucağına aldın en önemlisi bu çok çok mutlu oldum canmmm 😍 kaç kilo doğdu bebiş sen nasılsın iyi misin şimdi ?
Mert_annesi Senayemre Allah anali babali buyutsun canimmm. Gozunuz aydin olsunn. Iyi günlere büyüsün insallah prenses❤❤❤
SevnurErduman Senayemre Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı benim ve benim gibi gününü bekleyenlerin başına inşallah 🙏🏻❤️