Koskos metemom_ nişanınız gelmiş doğum yakındır🥳 bu sancılardan nedir çektiğimiz gelip vurup gidiyor devamı gelmiyor devamlılığını sağlayacak bir şey yok mudur acaba 💆🏻♀️
Ozgecikko Ben de 38+2 yim. Ne sancım var, ne belirtim var. Hiç odemlenmedim, karnım aşağı düşmedi. Gelesi yok bu bebekin sanırım.
tugbaturkballi Ozgecikko benim de aynı 🥲 umutsuzluğa kapılıyorum acaba kendi gelmeyecek mecbur sezaryenle alınacak mı acaba diye 🥲 erkek benim bebişim, sizin?
1234sevda 39 +5 bugün kontrolüm var inşallah hastaneye gidene kadar suyum sancım vs. Bişi olur, bebeğin gelmeye niyeti yok gibi, egzersiz yürüyüş,pilates, hurma, ılık duş, çömelme, yer silme herşeyi yapmama rağmen hiç bir belirti yok
Koskos 1234sevda yani ne yaparsak yapalım gerçekten vakti zamanı var diyip geçiyorum artık gelmeyince gelmiyor gelişini kendi seçiyor bebekler🥹
dinka 37/5 hafdadayim dun gece hafif sancilarim hic kesmedi uyandim sirtim cok agriyo ayakda kalinca aşadan batmalar oluyo dokdor randevum 2gun sonra acilmaya bakcak napiyim bilmiyorum bugun gitsemi kasiklarimda witetli gelip gecen sanci degilde agrilar oluyo
42Nurrrr Koskos merhaba 38 +5 olduk ne gelen var ne giden regl ağrısı çekiyorum 1 haftadır bel ağrıyla birlikte sağlıkla gelsin inşallah kuzucuklar.
Fatma4934 39 hafta girdim hiçbir belirti yok normal doğum istiyorum ne olacak böyle çay hurma falan ise yaramadı
Koskos Fatma4934 offff bizimde günlerimiz doluyor resmen evde sürekli hareket halindeyiz fakat ara sıra giren bacaklarımafa vuran adet ağrılarından başka bir belirti yok ne yapsak olmuyor💆🏻♀️
Ebrucar Koskos 37+4 özellikle akşamları çok sancım oluyor bebeğin aşağıya indiğini farkettim. 2 gün önce muayenede açılmaya falan bakmadı doktor, doğum başlayınca bakarız dedi daha hiç alttan muayene olmadım belki de normal doğuma uygun değil niye bakmadı anlamadım yarin özele gidicem orda baktircam bilinmezlik içinde beklemek daha zor 🤦🏻♀️
Koskos Hatcsezgin bu cümleye şiddetle katılıyorum kızlar gerçekten şu süreçte bizi bizden başkası anlamıyor. Endişe kaygı mutluluk heyecan hepsi birarada 🥲🌸
Tugces09 Koskos bugün 38+5, bizde de arada düzensiz gelen regl ağrısı dışında suanlik birşey yok🤭 hafif bı akintimda artış oldu gibi dünden beri.. başka da belirti yok yarın doktora gideceğiz heyecanla bekliyoruz🙏🏻🧿
Koskos Ne çok benim bizim gibi hayatlara tanıklık ettim dünden beri. Aynı şeyleri yaşıyor olmamız çok güç verici💪🏻 Halledeceğiz kızlar 💖 güzel hikayelerimizle dönüş sağlayacağız ben inanıyorum 🥳
cihans 38+5. Kontrol için yoldayız bakalım doktor ne diyecek 😅 bu hafta sürekli adet ağrısı çektim artık yorucu olmaya başladı. Yatmak, kalkmak zaten çok zorluyor sürekli aktifim ne önerildiyse yapıyorum ama ağrıdan öteye gidemedik 🙈
Elaydaaaa artikbiranneyim Allah yardımcın olsun inşallah kolay ve su gibi bir doğumun olur darısı benim başıma 4 cm açıklıkla bekliyorum
Eminebil artikbiranneyim ayy hayırla gelsin çok duygulandım ağlıyorum suan 🥺😭🥰💞🌸 Ben de bekliyorum bebeğimi heyecan icinde
artikbiranneyim Elaydaaaa aminn inşallah Allah razı olsun🌸 sizin için de dua ediyorum insallah açılmanız kolaylıkla ilerler hiç anlamadan kolayca doğum yaparsınız Allah sizin de yardımcınız olsun sağlıkla kucağımıza almayı kısmet etsin🤲🏻💗
fff9898- Koskos 37+5 haftalığım ara ara kasıklarım da sancı belden de sancı sümüksü sarımsı akıntı ama hala doğum kanalına girmemiş ne zaman gelir bilmiyorum