Baharyildirim Surec nasil ilerliyor yumurta takibi tedavisi negatif oldu tup bebekge geçmeye karar verdim yasim 28 2 embriyo istedim yaşın uygun yapariz dedi iki emriyo koyup pozitif olan varmı
3974 Baharyildirim benim 3. Transferimde 2 si de tuttu biri iyi blr orta kalitedeydi. İkizleri bekliyorum:)
Lina_alya_aras Baharyildirim bana da iki tane transfer edilmişti ikisi de tuttu ama birini kaybettik riskleri oluyor doktor bize söylemişdi ama biz yine de kabul etmiştik nasıl tek embriyo tutuyorsa iki emriyo da da bir fark yok
Baharyildirim Sakarya da adatip hastanesi normalde bahçeci gorustuk oraya gdecektik dediler tek koyariz 2 kabul etmediler bide yol mesafesi git gel dusundumn79 bin istediler sakaryada 60 bine 2 emriyo koyulacak
3974 Baharyildirim ederim tabii ki şu süreçte zaten bebek isteyen tüm kadınlara dua ediyorum en kolay şekilde olsun diye en çok zorluğu bizler yaşıyoruz:) inan ki transfer aşamasında hiçbir şey hissetmiyorsun sadece ilk vajinaya takılan o aleti takarken onu hissediyorsun ama uzun bir acı değil anlık işlem temizliği hazırlığı derken 10 dk sürüyor toplamda. Ben canı çok tatlı biriyimdir benim bile çok rahat geçti doktorumun eli de çok hafifti
Baharyildirim Asilama da yapilan gibi mi acaba iceri makas gbi bseylerle temizliyorlar bez gibi bseyle . O biraz benim canimi acitmsti asilamadaki gibimi acaba inşallah rabbim herkesin emeklerini bosa cikarmasin