Piraye2612 Hayıt tohumunun çayını yapıp içmek istiyorum. Şuan regl 2.günü.. Nasıl yaptığınız ve fayda görüp görmediğiniz ile alakalı yorum yaparmısınız lütfen 🙏🏻 bebek haberi olur kistime düzenime iyi geldi vs
Dlntkesn Piraye2612 ben regl olmadığım dönemlerde her sabah aç karnına 1 su bardağı içtim reglken önerilmiyor diye biliyorum
Piraye2612 Cicekkadin bende geçen ay kimyasal yaşadım. Perşembe günü doktor 3.5 cm kistin var dedi. Kist yapacaksa içmek istemiyorum
Piraye2612 Dlntkesn amin amin amin allah razı olsun canım ❤️ hayırlısı ile kucağna alırsın inşallah 🤲🏻
Adsizbiri Bende polikistik vardı ben kullandım hayıt kürü magnezyum diyet biraZda kilo verdim ilk ayda hamile kaldım canım ama hayıt kürünu 4-5 ay kullandım adetimin düzene girmesi için
Piraye2612 Adsizbiri benim adetlerim çok düzenli aslında. Sadece geçen ay kimyasal yaşadım. Ve doktor 3.5 cm kistin var dedi. Siz kür olarak kullanmışsınız ben tohum şeklinde aktardan aldım
Cicekkadin Piraye2612 yani benim doktorum öyle şeyler önermiyor. Folikasit sadece içiyorum başka yaptığım ekstra bir şey yok açıkcası bende pco görünümü yokken şimdi var dendi onca doktora gitmiştim hiçbiri var dememişti ve hayıt otu kullandığım ay bunu öğrendim bilemiyorum
Berivanugur Piraye2612 kistle hayıt tohumu çok alakasız. Kist her kadında olabiliyor. Hayıt tohumu hormonları düzenliyor
Adsizbiri K-1997 iki ayla düzene girmiyor en az üç ay ve üstü kullanman lazım demişti aktar bana ciddende uzun kullanınca faydasını gördüm
K-1997 Adsizbiri buralar da da böyle kist falan yazıları görünce her bünyede aynı etki etmez diye düşündüm oyüzden kullanmayı bıraktım