Zeyyno_ Iydrnjg 18imde İlk kez Anne olmuştum kızım bana o duyguyu tattırdı💕💕🥰 şimdi 22yasindayim 38+4haftalik Oğluma hamileyim 🥰🤲
Minikkus19 Iydrnjg 18 yaşıma 5 gün kala oğlu mu kucağıma aldım 21 yaşında ikinci oğlum ve 13 yıl aradan sonra 34 yaşında kızımı kucağıma aldım 2 aylık oldu çok güzel bir duygu gerçekten anne olmak Allah herkese nasip etsin hele yıllar sonra çok çok özlediğim bir anda iyi ki doğmuş kuzum
Fatmao7_ İlk oğluma 24 yaşında anne oldum. Şimdi 2 oğluma 30 yaşında anne olacağım bu ay doğum inş beklemedeyiz 🪄🥰🤲🏻
Zehra1058 Tchranne bebek için olumsuz bisey demiyolar ki tüm olumsuz senaryolar benim üzerime . Kızınızı da Allah bağışlasın 🥰 sağlıkla huzurla büyütün inşallah. Darısı başıma.. 😇
EzgiOnurylmz 31 yaşına girdikten 4 gün sonra oğlum dünyaya geldi, şimdi Allah nasip ederse 34 yaşına girdiğim günlerde ikinci evladımı kucağıma alacağım 😇🥹
Alya26 @Zeyyno_ ahahah ne güzel aynıyız bende kızımı 18 yaşıma girdikten 1 hafta sonra doğurdum 21 yaşındayım oğluma 19 haftalık hamileyim nasip olursa 22 ime girdikten bir hafta sonra da oğlum dünyaya gelicek
Zeyyno_ Alya26 bnde 18ime girdikten iki hafta sonra kızım doğdu bu sefer 22ye girmeden oğlum doğacak 😂😂
Esrakalkanc Ozlem_032 merhaba 21 yasında anne olacağım ben de etraf sürekli yok hayatını mahvettın vs seyler soyluyor tıbbı sekreterlik mezunuyum ınsallah bu sene ayrıca cagrı merkezinde calısıyorum sizce hayatımız mahv mı oldu gençlik elimizden mı gitti 🥴
Ozlem_032 Esrakalkanc ayyyy hayatimmm millete laf olsunda gerisi ne olursa olsun hatayimin enn güzel dönemindeyim iyi ki de yapmışımm hiç düşünme böyle şeyler dünyanın en tatlı meyvesi rabbim uygun gormus vermiş sukretmeliyiz kapı kapı hastane hastane dolanan aileler var Allah’ım yardim etsin bir senelik evliyim bir ay durdum sonrasında hamile kaldım bir kere bile düşünmedim nasıl olacak nasıl yapıcaam diyee kafana takma doğur bak gör daha neler neler duyucaksin her şeyi kafaya takarsan bebeğine yetemezsin o yüzden bebisin ve sen baska kimseyi görme duyma annelik dünyanın en güzel şeyi 🌸♥️