Kubraalp67 Smileylaylom hep geç kaldım diyordum ama iyiki de bu yaşımda anne oluyorum her şeyin farkında neyi nasıl yapmam gerektiğini biliyorum korkum yok o yüzden annelikten yana 😅
Merve-dmr myangelson benimde 25 yaşında bir meleğim oldu şimdi tekrar hamileyim allah nasip ederse 27 de anne olacağım ❤️
myangelson Merve-dmr Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻 cennette de meleklerimizle kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🧡
Kubosh 20 yaşında bir kızım oldu şimdi 28 yasindayim 16+1 hamileyim o kdr zaman sonra bebek biraz korkutuyor beni açıkçası 😂
Cansu-2600 Iydrnjg Bı tık geç kalınmış bişey galiba 30 yaşında ilk evladımı kucagima alıcam inşallah Allah nasip kısmet ederse ekim ayında. Aralık ayindada 31 olucam 💕
Smileylaylom Kubraalp67 bende bilinçli olduğumu düşünüyorum hem de bizim için hayırlı vakit bu yaşlarımızdır 🙃
ipekkus Iydrnjg 33 yaşında kizçeme kavuştum allahim isteyen herkese nasip ettirsin inşallah bu güzel mutluluğu 🤍🕊👱🏻♀️
AdaKaranfili Iydrnjg ilk bebeğim 33 yaşında doğurdum ikinciyi 34 yaşında . 3 numara onumuzdeki sene olur gibi. Daha hamile değilim☺️
Yesimdeniz Iydrnjg ilk kızımı 15 yaşında 2.inci kızımı 16 yaşında 3.üncü kızımı 18 yaşında 4.üncü oğlumu 20 yaşında 5.inci 6 haftalık düşük yaptım 6.ıncı gebelik 5.inci kızımı aralık ayında 25 yaşına girdim temmuz 26da doğurdum şuan 19 günlüğüz 🥰