DuyguuTopal Iydrnjg ben 23 yaşında oğlumu kucağıma aldım şimdi 25 yaşındayım 2. Olacak inşallah 5 haftalık daha
myangelson Iydrnjg 26 yaşında cennette bir meleğimiz oldu şimdi tekrar hamileyim 29 yaşında olacağım doğum yaptığımda rabbim sağ salim nasip ederse 🤲🏻🧡
Merve-dmr myangelson benimde 25 yaşında bir meleğim oldu şimdi tekrar hamileyim allah nasip ederse 27 de anne olacağım ❤️
Esrakalkanc Ozlem_032 merhaba 21 yasında anne olacağım ben de etraf sürekli yok hayatını mahvettın vs seyler soyluyor tıbbı sekreterlik mezunuyum ınsallah bu sene ayrıca cagrı merkezinde calısıyorum sizce hayatımız mahv mı oldu gençlik elimizden mı gitti 🥴
Zuleyha29 İlk kızım ,20 yaşında oldu 2. Kızım 25 şuan 36 yasindayım 3.hsmileyim 11 yıl aradan sonra ilk gebeliğim gibi
Bir_tirtilannesii Iydrnjg 20 yaşında cennete bir melek gönderdim 🤍 22 yaşında anne oldum 🙏🏻🥲 şuan kızım 14 aylık 23 yaşındayım şuan ve 16+6 haftalık hamileyim Rabbim cennetinde bulustursum inşallah yavrularımız ile bizi 🤍🙏🏻
Gamzeumay Iydrnjg oğluşumu 23 yaşımda kucağıma aldım 🥰 şuan 12.haftamdayım 26 da kucagimda insallah 🤲🤲