Zeyno_29 Kızlar 3 kapaklı bebek dolabı arayışındayım.önerebileceğiniz bir mobilya markası var mı .Ya da siz nerden nasıl yaptırdınız mı .(Antalya da yaşıyorum)
M-Urass_Mom Zeyno_29 Çilek mobilya Cotton bebek odasının camlı olan dolabını tercih ettim. Tam olarak cam değil ama merak etmeyin
Kayraninannesiii Zeyno_29 ilk ogluma almila monte genc odasi almistim ikinciye hamileyim onada corsa genc odasi aldik kalite olarak cok iyi 4senedir monte olani kullaaniyoruz cok memnunum
Yildizzd Çilek mobilyada white 3 kapaklı line dolap var canım hepsine göre uygun fiyatlı ve güzel sitesinden bakabilirsin. Biz bir tanıdığımıza yaptırmaya karar verdik 🌸
ellifccetin eylulus Şimdi baktım internet sitesine gerçekten çok uygun sizde internet sitesinden mi aldınız acaba? Aynı ürünler Trendyolda da satışta ama kendi internet sitesinden baya pahalıya satılıyor
eylulus ellifccetin ben hepsiburadadan almistim 9 taksite boldu hem de kullandigimiz karta sifonyerle birlikte aldim
Demedo Demedo ama beşiğin üretimi durmuş son depo ürünü olarak aldık biz. Herkes büyüyen beşik tercih ettiği için üretimden kaldırmışlar.