Hamisanne Yaa kızlar dün lavabo dan çıkarken ayağım kaydı yere düştüm ama popom açılmadı bile çok şiddetli dusmedim sanırım ama içimde bir şüphe var sizce bişey olmuş olabilir mi doktora gidiyimmi
Tazeanne12 Hamisanne aynısı banada oldu hemen gittik biz nolur nolmaz iyi olduğunu görüp kalp atışını dinleyince insan rahatlıyor
Fattmasevinc Hamisanne bencede git için rahat etsin ama bende düştüm sekiz haftalık hamileyken bişey olmadı Allah a şükür
Emrelif Bende bugün merdivenlerden düştüm belimin üzerine hemen acile gittik çok şükür iyiydi yavrum ben 33 haftalığım ama çok korktum😟
Merve201119 Hamisanne canım bi doktora görün inşallah bişey yoktur ama yinede için rahatlar bi görün doktora çok geçmiş olsun
Hamisanne Merve201119 eşimden ısrar ediyor ama ben haftasonu iki günde dışardaydim sınav sebebiyle soğuk kapmisim sanırım midem bulanıyor gibi halim yok
Zeyynep Hamisanne ben yolda ayakkabımın bağcığı takıldı döne döne düştüm hemde iki gün sol tarafıma oturamadım ama kanamam olmadığından gitmedim bi hafta sonra randevu vardı iyi dedi iyidir inş telaş yapma😍
denizannee Hamisanne bakın. Hamilesiniz. Başkasının da başına gelmiş midir diyip buraya yaziyosunuz ama bu konu burada sorulacak bir konu değil. Lütfen. Hamile. Olduğunuzu. Unutmayıp. Hastaneye. Gidin!
Hamisanne denizannee haklısın ama çok şiddetli dusmedim o yüzden aklımda soru işareti kaldı bu ağrı. Kanama yada morarma filan olsa şiddetli düşsem zaten düşünmeden hastaneye giderdim ki yine dayanamadım hastane deyim😌