Beste3833 Merhaba ikili test yaptirdim bugün. Sonuc bir hafta içerisinde cikar dedi doktor ama ben ultrasondan kendim anlayabilir miyim diye merak ediyorum. Deger nerede yaziyor
Aslanmom1 Srp53 Söylüyor. Burun kemiği, ense kalınlığı, midesi, kalbi, karın çevresi, rahim ağzı uzunluğu bunların hepsi hakkında ultrasondan bakıp bilgi sahibi etmişti bizi.
Beste3833 Srp53 bize hic bir bilgi vermedi doktorumuz kan testine yönlendirdi. Kan sonucunu göre konuşalım dedi.
Badehandekuzey Srp53 hayır kombine bir test bu. Mesela bizim kanda orta risk çıktı ama ultrasona bakınca herşey normaldı. Biz genetik tanı testi verdik anomali var mı öğrenmek için
Aslanmom1 Srp53 Benim ultrasonda sorun çıkmayınca hocam bir sorun yok o zaman kandada çıkmaz dimi dedim hayır ultrasonda bulgu yok diye kanda temiz gelecek diye birşey yok ordaki hormonlara bakıyoruz demişti. İkisini de değerlendirmeleri gerekiyor
Srp53 Badehandekuzey yaa bana kendi doktorum tam 11 haftalıkken bir sıkıntı görmüyorum usgde ama ikili testler yanıltıcı yaptırabilirsen nipt testi yaptır daha doğru sonuç alırsın dedi klinikti orası 15 bin gibi bir rakam çıkardı firma genokstu. Aynı zamanda devlete de takipliydim o da ikili için çağırdı en azında ikiliyi yaptırayım bir sorun çıkarda gen testi yaptırırım dedim kendi kendime. Ne kadar doğru yaptım bilmiyorum. Bazen rastlıyorum burda riskli çıkıp gen testleri temiz gelen de oluyor.
cet35 Kızlar benim de randevum var özelde 2li test detaylı ultrasona muayene harici ekstra ödeme yapacak mıyım,ortalama fiyat bilen söyler mi:( yada devlette yapar mı?suan zorda kaldım biraz stres oluyorum
Beste3833 cet35 ben ekstra ödeme yaptim 1000 tl verdim ama bizim kan uyuşmazlığı vardi onun icinde kan istedi. Devletede gidersen yapıyorlar. Çünkü sonrasinda devlet kontrolüme gittiğimde oradaki doktorumda istedi