Kbraaa-3511 Kızlar bana doktor bir fitil verdi daha yeni gebeyim enfeksiyon için Gyno -lomexin adı. 3 gün arayla kullanılacak. İlkini koyalı 3 gün oldu ikincisini bu gün koymam gerek. Pembemsi kanama şeklinde akıntım geldi hafif. İkincisini koymasam mı ? Kullanan ve başına böyle bir olay gelen var mı?
minnosbirkiz Kbraaa-3511 galiba kullanan çoğu kişide olmuş bu durum, sırf o yorumları okuduğum için kullanmadım, kadın doğum acile gittim donaxyl yazdı, ve diğer ilacın gebeliğe uygun olmadığını söyledi, diğer yazan doktora çok kızdım, madem gebeliğe uygun değil neden yazıyorlar 😒
Guzelanne56 Kbraaa-3511 aynısını bende yaşadım düşük rıskım oldu o süreçte sonrasında gectı o ılactan korkuyorum
yokusbebek Kbraaa-3511 Benim oldu ama benimki baya fazlaydı. Ondan önce hamilelik sürecinde 3 kez daha kullanmıştım, hiçbir şey olmamıştı. Acile gittim alttan baktılar kanama alanı yok fitilden dolayı olmuştur dediler. Çok ciddiye almadılar açıkçası 🙄 Bir daha kullanma falan demediler. Ama bende travma oldu 🤦🏻♀️
Guzelanne56 Kbraaa-3511 bu ılacta 3 günlük verdi ben hepsını kullandım bıttı ertesı gün lekelenmem oldu . Ben ılacı aktıf kullanırken lekelenme yasasaydım ilacı keser doktorumla görüşürdüm tahrıste etmiş olabılırsınız
Kbraaa-3511 yokusbebek benimki çok fazla değil ama fitili koyalı da üç gün oldu bu gün olması tuhaf geldi