Lavin___ buna bir çözümünüz oldu mu?? Bir de vajinada çıkan varis doğumdan sonra geçiyor mu öyle kalacak mı yoksa o😣
Aysel461 Lavin___ gebelikte vajinal varis oldum gebelik ilerledikçe daha çok ağrı ve baskı yapıyor ilk gebelikte oldu doğumdan sonra geçti ikinci gebeliğim şu an
Damyavuz Lavin___ Varis çorabı ve kan sulandırıcı başladım evet vajinamda ki 2. Doğum da geçmişti 3. Hamileyim inşallah bunda da geçer
Damyavuz Lavin___ hatta benim sol ayak bileğime kan oturdu morardı canımı çok yakıyor uzun süre sabit ayakta kalamıyorum
Lavin___ Sevgixx ya bacağımda da var solda ve üstüne yattığımda ağrıyor 😣 çorap geçiriyor mu bu sıcakta nasıl giyilir ki diyip almadım çok da geçireceğini düşünmedim aynı zamanda
Lavin___ schiphol ben de görmemiştim elime bir şişlik gelince eşime gösterdim o da var bir şey diyince sonra doktor baktı zaten ve varis dedii☹️
Lavin___ Aysel461 doğumdan sonra geçtiyse rahatladım şu an 🙏🏻 benim de aynı 3-4 haftadır var ama ilerledikçe ağrı yapar gibi olmaya başladı baskı zaten arttııı
Sevgixx Lavin___ geçirmiyo ama çoğalmasını engelliyor kesinlikle Bende giymiyordum varisim büyüdü ve morardı artık her gün giyiyorum bi şekilde giyiliyo napalım 😫
Lavin___ Yellowhazal tedavisi ne ki ya 😔 doktorum yapabilicek bir şey yok sadece çorap var dedi. Hamilelikten böyle dedi muhtemelen normalde tedavisi vardır herhalde 😅
Yellowhazal Lavin___ Hamilelik ve emzirme sonra köpük tedavisi mini flebektomi ya da daha ağırsa flebektomi yapılabiliyor. Radyofrekans yapanlar da var. Kalp damar uzmanı kadar verir durumuna göre Ama oluşan varis geçmez