zlemceylan Kızlar merhaba, 3-4 gündür kahverengi lekelenme geliyor. Ovulasyon dönemindeyim. Yumurta sayım fazla. Böyle bir durum yaşayan oldu mu. Günlük pede geliyor sadece böyle peçeteye silince ancak geliyor regl gibi değil. Yaşayan var mı acaba ?
zlemceylan bebegimolacak ben gebelik testinde görmeden gidip kan vermek istemiyorum ya 😕 bu sefer umudum dha çok kırılır kendimi biliyorum
bebegimolacak zlemceylan yok kuzum bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı moralim çok bozuk, ovülasyınu bıraktım artık çok regl sancım var 7 gün kaldı
zlemceylan bebegimolacak aaa belli de olmaz varsa da eğer geç olabilir mi ama yoksa bile kendimi üzme gerçekten önümüzdeki ay gün içinde yürüyüş yap, aktivitelerde bulunmaya çalış. Ben en azından kendim için öyle yapmayı düşünüyorum. 🥰
bebegimolacak zlemceylan kuzum çok geziyoruz biz, spora da gidiyorum işim de yoğun hep aslında. Yani ama yine atamıyorum kafamdan. Neyse uygulamayı da silcem artık hiç konuşmucam cidden yoruldum
zlemceylan bebegimolacak bu evet demekle olabilecek bir şey değil ama kendini bu konuda da psikolojikmen yorma ❤️