• Gebelik
  • Biz hala cinsiyeti ögrenemedik varmı tahminleriniz🤗

Burda 11 haftalık şuan 14 artı 5 haftalık ama yeni resim yok

Minigim28 fotoğrafı nasıl yüklüyorsunuz ben de sormak istiyorum fakat beceremedim fotoğrafa basınca ![](https://) çıkıyor

DuyguuTopal 11 haftalıkken burda doktor kıza benzetti 14 haftalıkken tekrar kontrole gittik çok küçük göstermiyor dedi bende kız erkek ayrımı değil estağfurullah ama sanki bu sefer erkek olcak gibi hissettim insan merak ediyor teşekkür ederim sağolun baktığınız için

Bizim cinsiyetimize de bakabilir misiniz teyzeleri 🤗

Nisa10 nisa hanım ve anlayan arkadaşlar benim bebisimide attım bakıp tahmininizi yazarmisiniz ❤️

Emreseyma58 merhabalar benim resim geride kaldı galiba anlayan arkadaslar bu resmede bakarmisiniz lütfen

1106 forma girdiginizde üstte üc çizgi var oraya tıkladıgınızda resim yükle çıkacak ona tıklayınca başka bir uygulama gibi bir yer çıkacak ordan resmi yükleyip kopyala yapıp burdanda yapıstırmanız gerekiyor.

5 gün sonra

Minigim28 @melike81_ malesef dediginiz gibi olmadı😔 bugün erkek oldugunu ögrendik sizin dediginiz gibi olmasını çok isterdim🙏ama nedenini bilmedigim bir şekilde hala ufakda olsa umudum var çünkü bütün belirtilerim kızdı.