Bimuallime4 28 haftalık gebeyim . İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Aksef kullandım iki hafta. Ama geçmemiş ne yazık ki hatta artmış dedi doktor . Hippurin verdi ama o da c grubu ilaçmış . Çok hamilelikte önerilmiyor . Kullanan var mı ?
yokusbebek Bimuallime4 İdrar yolu enfeksiyonu için çeşit çeşit ilaç içtim ama bunu hiç duymadım 🤷🏻♀️
-Kubooo28 Bimuallime4 ben kullanıyorum üç güne bitiyo ilaç ama faydası olmadı artmış hatta enfeksiyonum bugün idrar vermiştim pazartesi sonuç göstereceğim bakalım
Bimuallime4 -Kubooo28 hippurin mi kullandınız ? Ben günde iki tane kullanıyorum ama baya var daha iki haftalık ilaç. İnşallah geçer ikimizinde . Pazartesi gideceğim bende kontrole . Geçmezse iğne vereceğini söylemişti doktor . Siz başka bir ilaç daha kullandınız mı ?
-Kubooo28 Bimuallime4 aynen hippurin kullanıyorum başka antibiyotik kullanmadım ama fitil olarak 3 farklı fitil kullandım enfeksiyon geçti sandım kaşıntı çok oldu onun için fitil verdi ama geçmemiş enfeksiyonum aksine artmış inşallah geçer çünkü çok yorucu bi süreç bu stres daha çok yoruyo insanı. Bana iğne demedi ama ilaç vercek kesin yine bakalım artık
Bimuallime4 -Kubooo28 anladım teşekkür ederim. Bana aksef vermişti onda artmış daha da . Bu başka yönlü bir antibiyotikmiş o yüzden bir de bunu deneyelim dedi . İnşallah ikimizinde geçer bir an önce
Ayseince12 Merhaba bişey sorabilirmiyim özel klinik takipliyim tahlillerimi devlette yaptırmak istiyorum doktordan sıra almama gerek varmı yoksa gidip direkt yaptırabilirmiyim bilginiz var mı acaba
Fatos01 Ayseince12 merhaba bende özele gidiyorum ama tahlillerimi sağlık ocağında yaptırıyorum doktorum kabul ediyor sonuçları her doktor kabul etmeyebilir devlete giderken bile kolaylık olsun diye öncesinden gidip aile hekimine tüm tahlillerimi veriyorum çıktısını alıp doktoruma gösteriyorum
Fatos01 Ayseince12 evet aile hekiminize söylerseniz yapar ben her defasında orda yaptırıyorum ama tahliller için sabah 9 10 arası gitmeniz gerekiyor