Kcdhdg var var eski komşum. Altabası bizim binaya tasınıcaktı o gelmeden bizi ona doldurmaya basldı işte kocası ıçer onu döver. Ozaman benimde eşim yanımda yoktu annemler köye tasındılar annemlerin dairesine gelceklerdi hemen yanıma. Neyse bu geldi taşındı kuşu vardı on gün bırakmış tatile gitmiş geldi İle bastı işte buna noldu dıye son son öldü kuş. Az kızmıştım boyle bırakılırmı diye ondan sonra bu kadınla kanki olduk konustuk konustukça yeşimin yalnları cıktı meydana ama şok oldum hiç beklemiyodum kadınlara iftira atmalar binadaki olmayan şeyi anlatmalar. Allahın cezası numram var onda bazen beni saçma sapan yerlerden ararlar açmam eşime açtırırım hep ondan süpeleniyorum çünkü ben ona telefon vermiştim tuşlu. O tuslu telefon oncesinde kime mesaj attıysan kaydediyor. Gatcontact uygulmasın yazınca hep erkek ismi çıkmıştı. O uygulamadan geçen pespeşe numramı sorgulamış hayırdır benimi özledin yazınca kimsin diyip engellemişti buarda benim profil resmim herkese açık WhatsApp ta. Boyle allahın belası bişey tşındıgı bınayı karıştırıyor olmadık şeyi oldu diye anlatıyor benim hkkımdada bişeyler demiştir büyük ihtimal eşim yoktu iftiraya en çok bendim orda. Aklım geldikçe beddua ederim