MNesemm Tgb_smh ya benim 2 gündur ayaklarım coook üşüyor acaba bu bir belirtimidir birde hiç bu kadar olmamistim
Tgb_smh MNesemm şimdi şöyle söyleyim ben 5+6 hamileyim, ayak üşüme olayını suan fazlasıyla yaşıyorum, ama ben ilk belirtim bel boşluğunda sancı gibi ağrı olmuştu ve çok uyku hali oldu, ayak üşüme hissi sonradan geldi bana
Eda1254 MNesemm uygulaması var aslında sizin için daha iyi olur takibini sağlayabilirsiniz takvimim diye bı uygulama
Ceren1996 Tgb_smh canım banada yardimci olabilir misin benim Haziran’da 26. Dongumde geldi temumuzda 27 Ağustos 27
Eda1254 MNesemm uygulama kullanıyorsanız orda yazar hatta bildirimi duser kendiniz hesaplarsanix net olmayabilir diye uygulama önerdim memnunsaniz uygulama daha iyi şaşmaz hemde
Ceren1996 Tgb_smh adetim mayıs 30 Haziran 26. Günümde temmuz 27 günümde agustos 27 günümde geldi yumurtlama ne zaman olur
Tgb_smh Ceren1996 canım ağustos 27 den hesaplarsak sen yarın ve sonraki 3 günü değerlendir derim birde yumurtalık masajı var yumurtlama günü yapılması öneriliyor onu yapmanında faydasını gördüm ben
Mrvsmt2502 elifbsraaa1 evet herkes hesaplanabilecek bir şey diye biliyor ama öyle değil keşke öyle olsa. Regli muntazam düzenli kişilerde bile her ay ovülasyon günü değişiyor
Tgb_smh İnstada ebru ceylan diye bir kadın var orada detaylı anlatıyor,dinleyebilirsiniz faydasını gördüm