Kubrauzunnnn Ya kizlar birseyi çok merak ediyorum her yemekten sonra iki haftadır bebeğim aynı noktayı 3 dk bazen 2 bazen 4 dk boyunca vuruyor 33+6 olduk hala öyle kimi insanlar hıçkırık diyor ama annemler yada doktor kızım sen hissedemezsn diyorlar ama videosunu bile çektim sizce ne olabilir ? Anne karnında bebek hickirir mi yada neden böyle bişey yasıyorum 😊
duruannem Kubrauzunnnn. Bende 33+2 yim aynı şekilde bende hissediyorum hatta yarın doktoruma sorucam. Benim yemekten sonra değil rastgele bir saatte oluyor 10 dk falanda sürüyor bugün 2 kere oldu
Sulemrahkuzey Kubrauzunnnn hıçkırıyor canım belirli bir düzende hareketlerini hissedersin tık tık atıyor anlıyorsun hemen ☺️
ezos Kubrauzunnnn evet kuzum hıçkırıyor nefes alıştırması yaptığı için hissedilmiycek gibi değil ki maşallah diyelim😊
Merveegazann Kubrauzunnnn bende çok merak ediyordum arada Bi kere falan oluyo bende acaba hıçkırık mı diye düşünmüştüm demekki çyşeymiş 🙈🤭🤭
Kubrauzunnnn duruannem çok şükür yanlız değilim benim her yemekten sonra oluyor 😑 sizin doktorunz ne diyecek acaba cevabı buraya da yazarsanız sevinirim 😊
Kubrauzunnnn Evet tık tık ediyor 🤭🤭🤭 demek hıçkırık peki her yemekten sonra olması normal midir acaba günde 4 defa en az yaşıyorum bu durumu 😊
Sulemrahkuzey Kubrauzunnnn normal canım yediklerin ona da geçiyor sonuçta benimde günde en az 3 kere oluyor ilk gebeliğimde de çok olurdu 🙈
Coolmom Evet hıçkırık 😬 nasıl hissedemezsin ya gayette hissediyo insan heleki 30 haftalık ohoo bikaç dakika aynı ritimde hık hık diye hıçkırıyo bebiş çokta sevimli😍
Hbsanneoluyo Kubrauzunnnn bende 33 haftalığım cnm ritmik hareketlerle hıçkırıyo benim bebişin başı aşağıda o tarafta hissediyorum hemde kafa atacak değil ya düzenli olarak 😅 Bildiğin hıçkırık kıyamam ya ona ben 2 3 dakika sürüyor mutlaka
Pars Kubrauzunnnn 30+6 yız bizde de oluyor.. herhangi bi zamanda olabiliyor.. bende diyorum neden bu kadar uzun aynı noktadan vuruyor ki.. anlamak cok zor.. hıçkırık o kadar net ve güçlü hissedilebiliyor muymus? Doktorunuz bit şey dedi mi?
SevnurErduman Kubrauzunnnn hıçkırık canım o Bende de oluyo sanki bi ritim tutturmuş gibi pıt pıt diye atıyo 2 3 dk felan🥰
Elifc Hıçkırması iyi birşeymiş kızlar geçen hafta kontrol esnasinda bebesim hickirdi ultrsonda doktor iyi birsey olduğunu önemli olduğunu söyledi gelişim acısından içinizi ferah tutun 😊
Kubrauzunnnn İnternette okuduguma göre nefes egzersizleri yapıyormuş iyi bir durumms obur bebeklerde daha çok gorulurmus ama tabiki de bu bir internet bilgisi ne kadar güvenilir bilemiyorum kızlar.ss
Sseymaugurr Kubrauzunnnn hıssedemezsın mı dedıler mumkun degıl ılk hatta net hıssedılen hıckırıgı bu happymomdada yazdı doktorlarda soledı sasırdım ole demekerıne hatta her yerde bır dk boyunca hıssedebılırsınız dıyor
Kubrauzunnnn Sseymaugurr ben 30 haftalık olduğumda söylemiştim hıçkırik olur ama sen hissedemezsn demişti bu kadar sık olunca artık net biliyorum çünkü aynı yere tekme atamaz ki hep 🤭 ve rahatsız oluyor hickiriktan kivranip duruyor sanki bende sakinleşmesi için konuşuyorum sanki duyuyor 🤗