Esved00 Arkadaşlar bebek arabası önerisi istiyorum sizden. Hafif, kolay katlanan, 3 yaşa kadar rahatlıkla kullanılan, estetik duran, çift yönlü ve de fiyat olarak orta halli bir şey olsun istiyorum çok mu şey istiyorum
sevvalak Esved00 Ben ilk bebeğimde kraft kullanmıştım ama çok ağır olduğu için satıyorum şusn çok araştırdım eleele markasının hem kabin boy hem pusetli yani yarı travel modelinden çok memnun olanlar var sürümü vs kolaydı ben büyük ihtimalle onu tercih edeceğim sizede öneririm 😍 Ama pier cardin , mamas papas markalarıda çok övülüyor
Cosimaniehaus Esved00 ben de araştırma aşamasındayım henüz, baby plus galaxy diye bir model favoriledim daha detaylı bakmadım siz de bakabilirsiniz hoşunuza gider belki.
Daisyy000 Esved00 Freni bozuldu tutmuyor,tekerler devamlı takılıyor sağa sola çevirmek zor oluyor, elimizle tutup ittiğimiz yerin derisi komple soyuldu, görüntü olarak berbat oldu
Esved00 Cosimaniehaus ben şuan mamma 6 ın 1, chicco, yoyyko travel, orego venüs travel modellerine baktım ama model çoğaldıkça kararsız kaldım ayrıca bir tane aliyim bir daha uğraşmayayım istiyorum
Cosimaniehaus Esved00 ben pahalı olmasa doona alır geçerim direkt:) ama o da 25 bin minimum. Dediklerinize de bakayım bi.
betilbetbet Cosimaniehaus ben de öyle görünce fiyatını ikinci el mi alsam acaba dedim doona ama onda da insan emin olamıyor
Enfal_06 Esved00 ben el ele lula modelini alicam mido modeli de var şu an indirim de 9 bin lula olan mido olan 10 bin
Cosimaniehaus betilbetbet bir de genelde rengi atmış oluyor maalesef ben de baktım 2. Ellere ama renkleri solmuştu. Dolapta da satanlar var sıfır uyguna ama insan diyor neden bu kadar uygun:) keşke başka markalar da çıkarsa o modelden çok kullanışlı duruyor.
betilbetbet Cosimaniehaus aynen ben de öyle düşündüm muadili varmış ondan da emin olamadım 😅 o yüzden araştırmaya devam işte
Vera96 Esved00 ben bagi Neo 2 modelini aldım . Mamas papasın alt markasıymıs yeni duyulan bir marka ama kullanan herkes çok memnun. Yakın çevremdekiler memnun olunca bende o modeli aldım
Bimuallime4 Ben de araştırdım . Prego Venüs, prego aria, prego calista çok iyi yorumları ve özellikleri . Ondan düşündüm