Gulsumee Diyorlar ki hamileyken saç kestirmek çocuğun ömrünü kısaltır bu inanca inanan var mı beklemelimiyim doğru mu
Mocha Gulsumee merhaba, bilimsel olmayan hiçbir şeye inanmayın, saç kestirmekle insan ömrünün ne alakası olabilir :) eskiler uydurmuş işte
Eylul5961 Gulsumee hayir yaa oyle sey olur mu adi ustunde batıl inanç, boyatilmamasi konusunda bilimsel sebepleri var kimyasal oldugu icin ama kestirme bebeğin ömrü kisalir demek tamamen hurafe, onun yalnizca Allah bilir hepsine uzun saglikli ömürler versin insallah 🥰
Lilaaaaaa Gulsumee bugün banyoda saçlarım birbirine dolandi aldim direk kestim. Neye inanırsan oyle yaşarsın sanirim. Yazin uzun saç zor oluyor bide yıpranmışsa ve hava sicaksa
Hamide_00 Gulsumee hiç aklıma bile getirmedim öyle şeyler ne zaman ne olacağını sadece Rabbim bilir bende kestirdim hamileyken batıl inanç yani bunlar öyle şeyler düşünmeyin
denizleo09 Ben kestirdim düzenli olarak da gidip kestiriyorum , Allah ömür biçtiyse yaşar geri kalan hurafe bence
Gulsumee Mocha aynen öyle inanmadım fakat insanın ilk hamileliği olunca işte böyle tedirgin oluyor biraz herşeyin en iyisini yapmak istiyor yanlış birşey yapmak istemiyor😊
Gulsumee Lilaaaaaa evet yıprandı benimde oyüzden kestirmek istiyorum açıkçası bebekle alakası ne onu anlamadım hala
elifdemir09 5 aydır 2 defa kestirdim o saçın dolanması karışması bakımı beni yoruyodu dini bir dayanağı yok bilimssl bir dayanağı yok tamamen hurafe bence