bebegimolacak 7 gün var reglye test yaptım negatif, kasıklarım ağrıyor regl olcak gibi ve bugün beyaz akıntı gelmiş, dişimde ağrıyor. Halsizlik de var. Yumurtlama üzerinden 13 gün geçti olsa çıkmaz mıydı :((((
Ssahinnn bebegimolacak merhaba ben yaşadım adetime 7 gün kala yaptım bomboştu gölge hayali çizgi bile bekler olmuştum.Ama hissetmiştim içimden bir ses bu ay oldu dedi her gün üst üste tekrar yaptım ancak 3 4 gün sonra silik çizgiyi gördüm yine emin olamadım ilerleyen günlerde koyulaştı öyle anlamıştım.Kalbinizin sesini dinleyin olunca gerçekten hissediyor insan
Prnssm0 bebegimolacak adetime 1 hafta kala idrar testi ve kan testi negatif çıktı adetim 2 gün gecikti test yaptım pozitif 🥰🥰 şuan 38. Haftadayım biraz erken yapmışsınız en doğru sonucu adet gecikmesiyle alırsınız her şey gönlünüze göre olsun inşallah 🌸🌸
Eylullxx bebegimolacak 5 gun kala negatifti 3 gun kala silik gördüm regl gununde tam koyulasmisti suan 37+2 yiz 🤗
Minnaksever bebegimolacak daha çok varmış biraz bekleyin bence benim reglden 3 gün geçtiği halde silik çıkmıştı
Ssahinnn ozgeya bebegimolacak sizinde güzel haberlerinizi burda okumak nasip olur inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip etsin