myangelson Hasret72 doktora söyleyin bu durumu. Benim ilk hamileliğimde riskliydim doktorum ikinmak kusmak olmaması gerekiyor sende diyordu çünkü vücut aşırı zorlanıyordu. Mide bulantısı falan devam ediyorsa sizin serum falan verilebilir eğer verilmediyse iyi geliyor çoğunlukla
Hasret72 myangelson Evet benimde yüksek riskli kese etrafında yoğun kanama alanimda var kanama görüyordum hatta, şuan bir aydır yataktayim oturmak dahi yasak bana kontrolüm e 9 gün var daha 🥺🥺
myangelson Hasret72 haftayı beklemeyin sağlık ocağına falan gidin yarın durumu anlatin onlar verebilir belki
Hasret72 myangelson Düşük önleyici hap falan kullanıyorum ya doktor reçete vermeden kullanmak istemiyorum birşey korkuyorum 🥺
myangelson Hasret72 gebelikte zaten mide bulantısı için verilen ilaç aynı oluyor hep prilam veriliyor. İlk hamileliğimde düşük riskim varken de kullanıyordum onu düşük önleyici iğne ile birlikte
myangelson Hasret72 ilk hamileliğimde 9. Haftamda kahverengi lekelenme yaşamıştım o zaman düşük riski görmüştü bir sıkıntı yoktu ama lekelenme olduğu için risk dedi. 1 ay evde tuvalet harici kalkmayı yasakladı ve düşük önleyici ilaç başlamıştı doktor
Hasret72 myangelson Benimde şuan aynı 9 haftalık riskli gebelik kahverengi lekeler ve kese etrafında kanama alanı var
myangelson Hasret72 ilaçlar iyi geliyor genelde siz doktoru dinleyin yeter geçer inşallah Allah’ın izniyle 🧡