hepoyleolurzaten__ Sushimmm Ultrason da 😀 ilk gittigimde tek keseydi ikinci gittiğimde ikinci keseyi gördük
YaseminTomar Sushimmm 4. haftamda hamileliğimi 7. haftada kalp atışı için kontrole gittiğimde ise çift yumurta ikizlere hamile olduğumu 15. haftada da iki tane kızım olacağını öğrendim 🥰
Avcii48 hepoyleolurzaten__ ilk beta hcg degerlerinizi hatirliyor musunuz? Benim 600 900 ve 3000 çıktı. Henüz 4 haftaligim. İkiz olabilir mi diye düşünüyorum da.
senos- İlk tekti sonra çift kese gördük işin garip kısmı 16 haftalık olduk ilk bir tanesinin cinsiyetini öğrendik diğerini öğrenemedik😅
Sushimmm hepoyleolurzaten__ benim 5 haftalık diğeri için kese gibi ama kanama da olabilir 2 hafta sonra tekrar gel dedi
CeylanAk Haftaya kadar tek biliyordum karnımın aşırı büyümesiyle kendim tahmin yaptım doktor kontrolüne gideceğim günün sabahı eşime ikizmi acaba karnım olması gerekenden çok. Büyük demiştim ve o kontrolde ikiz olduğunu öğrenmiştim malesef doktor azizliğine uğramış biriyim 😂
blackberry118 CeylanAk 16 ya kadar kaç kere gittiniz de görmediler acaba. Şuan bende 16.haftadayim. şüpheleniyorum ama olsa şimdiye görünürdü diyorum sonra içimden. 14.haftada gtmistim en son. Yarın da gidecegim:)
CeylanAk blackberry118 3 kere doktor kontrolüne gitmiştim hep aynı doktora gidiyordum değiştirdim doktor bugün bereketli günümüzdeyiz hep ikiz var dedi nee dedim orda o şokla ağladım bilmiyormuydun ikiz olduğunu dedi doktor bilsem ağlarmıydım dedim 😂
blackberry118 CeylanAk benim olsa 14te gorunurdu değil mi. Çünkü cinsiyeti bile göründü nereye saklanacak ikizi:)
hepoyleolurzaten__ Sushimmm İlk başta banada aynisi denildi birşey daha görüyorum ama kanama alanı olabilir ikizde olabilir dedi ikiz çıktı
Sushimmm hepoyleolurzaten__ aynı durumu yaşadık ben de bugün ikiz olduğunu öğrendim eşim ümidini kesmişti ama bana sizin mesajınız umut verdi 🥹
Sushimmm hepoyleolurzaten__ Maşallah bende öğrenmek için 2 hafta bekleyeceğim zaman nasıl geçicek bilmiyorum