Cansu__1997 Sezeryan dikişin üstüne geliyor Normal külotlar O yüzden yoksa kiloda almak istiyorum ama yorumları falan okuyunca naylon geliyor falan diyorlar memnun kaldığınız bir marka varsa paylaşır mısınız
Cosimaniehaus Cansu__1997 ben 3 lü nbb aldım ama alt kısımda bi dikiş kısmı var o rahatsız edebilir sezaryen dikiş kısmını. Hamilelikte şu an güzel rahat. Ben de sezaryen olacağım büyğk ihtimalle o yüzden yüksek bel lazer kesim külot da alacağım
Leyliya Cansu__1997 ben gebeliğimde rahat kullanabilmek için lazer kesim yüksel bel cottonhill marka çamaşırlar almıştım onları giymeyi düşünüyorum
muphem Cansu__1997 ben e bebekten almıştım çok rahatlar 🩷 lcw den yüksek bel almıştım ama e bebektekiler hamile külodu olarak geçiyor ve daha salaş daha rahat o dönemler için bence.
muphem Cansu__1997 bu arada şimdi lcw ye baktım da orada da varmış hamile külodu. Yine de e bebekteki daha kalitelidir diye düşünüyorum en azından bendekiler öyleydi
Minnaksever Cansu__1997 dikislerimin acısı gecene kadar depend giydim külot almadım sonra da bato külotlara geçmiştim
surprizbebe Cansu__1997 ben şimdi normal külotları giyemiyorum lastikleri sıkıyor alt karnımı. Bu bato diye geçen yüksek belli bambu külotlardan aldım XL beden. Allahım dünya varmış ya göbek deliğimin altına kadar geliyo. Yanları yüksek geniş. Doğurunca da giyerim iyileşene kadar. Sonra atarım bu külotlar resmen libido killer 😂😂
Cansu__1997 surprizbebe iyi yapmışsın normal olanından kullandım beni rahatsiz ediyordu ama devam ettim tamamen tembelliğimden kıymetimi bilmiyorum demek hamile kilosu almadım