Lyla_46 Evet annikler sizlerde bu hafta neler oldu nefes darlığı ,geceleri uyuyamama hep açlık hissi sizde de mevcut mu bebeklerin hareketini hissediyor musunuz yoksa böyle küçük küçük seğirmeler mi
matmazelinbeybisi Lyla_46 evet nefes darlığı bende de oluyorr artık karnımın büyümesinden mi kaynaklı bilemiyorumm bebeğimin hareketlerini çok güzel hissettmeye başladım tekmelerini ve içerde oynamasını hissediyorum çok güzel bir şeymiş gerçekten 22. Haftadayız 🥹🥹
Freefam Lyla_46 bahsettigin hepsini yasiyorum nefesim yetmiyo surekli acim doymuyorum bebegin hareketlerini baya hissediyorum tekmeler ayiyo ve guclu artik baya cok sukur ama gun icerisinde bikac kez surekli degil
CeylanAk 20 haftalık oldum bende bugün karnımı delip çıkacak gibi hareket ediyor 😂 ben bile şaşırıyorum diyet yaptığım için çok acıkma hissetmiyorum
Lyla_46 CeylanAk ya benimkiler çok hareket etmiyor acaba ilk gebelik ondan mı ben mi hissetmiyorum çift yumurta ikizi benimkiler arada bir yani böyle bir şey atıyor gibi bende genelde kasık ağrısı sancı sık idrara çıkma var kötü bir şey deildir umarım
CeylanAk Lyla_46 normal tabiki bnm de ilk gebeliğimde 22 haftalıkken seyirme halinde hissetmiştim ilk gebeliklerde 24 haftaya kadar normal sağlıkla al inşallah kucağına bebeklerini💕
Freefam Lyla_46 gayet normal ozellikle ikizleri bu haftada hissediyo olman bile erken baslamissin hic endiselenme
Lyla_46 Freefam çok fazla hissetmiyorum işte sadece bir seğirme gibi damar atması gibi gün içinde 3 kere ya var ya yok oda beni endişelendiriyor işte ilk gebeliklerde olabiliyor muş 23-24 haftadalarda hissedilir miş sabahları karnım zaten düz oluyor sürekli bir endişe içindeyim