Ozgetmrlnk Kızlar dün geceden beri şiddetli baş ağrim var doktorum bana ağrı kesici yazmamıştı ilk hamileliğim bilmeden bisey kullanmak istemedim bugun sabahtan hastaneye gittim doktorum yoktu mecburiyetten baska doktora gectim bana paracetamol yazdı kullanan varmi aranizda öğlen içtim bir tane ama hâlâ ağrim var biraz bi tane daha içsem bir zararı var mı bebeğe ağrımdan doktora bile soramadim
Meryem2200 Ozgetmrlnk canim benimde cok bas agrim oluyo ben parol iciyorum bence 1 taneden fazla icme basini bagla isiksiz ortamda uyu ins gecer 🙏🏻❤️
Hbsanneoluyo Ozgetmrlnk ben o ilacı hiç duymadım ama 3 dişim kırıldı benim gebelikte doktor günde 3 taneye kadar içebilirsin dedi ama ben vicdan azabından hep Bi tane içtim en fazla iki tane içtim
Betivebigi Ozgetmrlnk burda telefonla oyalanma canım ışıksız sessiz bir odada uyumaya çalış saç diplerini yavaş yavaş çek yanında biri yapsın yada o şekilde bi de ensene soğuk press koyup aynı anda el ve ayaklarını yıkamakta iyi geliyormuş bendede tutunca içmiyorum
flybrs Ozgetmrlnk Parol kullanabilirsin hicbir zararı yok , ben dayanamadığım zaman içiyorum. doktorum demişti sadece parol kullanabilirsin diye
Ozgetmrlnk Dimple23 banada parol paracetamol panadol dedi basta iki tane soyledi cikacagim esnada 3 tane saydi bende bunu aldim
Ozgetmrlnk Hbsanneoluyo bende korkuyorum canim 3. Gebeligim ikisi kurtaj düşük 3. Süne cok korkuyorum artik bilmeden bisey yapmak istemiyorum
Ozgetmrlnk Betivebigi boynum omuzlarim tutulmuş canim soğuk press yapmayi düşündüm ama zaten tutulmusum daha kötü olmasin.
Sumeyyecooban Hamilelikte Parol ve minoset veriyorlar canım ağrı kesici olarak diğerini duymadım hiç geçmiş olsun
Hbsanneoluyo Ozgetmrlnk benimde ilkim düşüktü tam 1yıl olmadı bebek Nasip te yoksa olmuyo kuzum İnşlh sağlıcakla kucağımıza alırız bebişleri
Sulemrahkuzey Ozgetmrlnk minoset plus kullanamazsın canım normal minoset kullanabilirsin ama için rahat etmezse parol tavsiye ederim gönül rahatlığıyla kullanabilirsin