Ceyda24 Haftada 1400 gibi demisti. 30+4 de yaji bugun gittim . 1600 dedi. Az mi kilo almis . Kilosu bu haftaya gore nasil acaba .
Cenayyy Ceyda24 bence az değil 30+3te 1680di doktor iyi demişti sizin bebişinizinde kilosu gayet iyi bence🥰
Munevver_kaplan_33 Ceyda24 benimkide 31+1de 1682 Gr dedi haftasıyla uyumlu dedi ama en az bence 1900 olsa daha iyi olurdu bebeklerimiz ortalama değer içinde kiloları inssallah diğer kontrolde tosbik olur bebeklerimiz
Enfal_06 Ceyda24 33+3 de 1500 di kilosu düşük doktora göre 34+3 üz yarın tekrar kontrol edilecek 2 haftadır düzenli beslendim kilo aldırıcak şeyler yedim bizim genetikte oluyor ben kilo olarak zayıf biriyim
Drfatma Ceyda24 estağfurullah bence de az değil benim 32 de baya az bir kilo söyledi çok panikledik başka bir doktora danıştık kilolar artı eksi 600 olabilir önemli olan ölçümlerin uyumlu olması haftası ile dedi
Ceyda24 Maviss718 ya bu sefer 38 39 da sezaryn olcm ins ya . Biraz panik de var bnde . Erkn bisey olursa da tamamlayamazsa zamamini dye
Maviss718 Ceyda24 yok canım zaten gayet iyi gidiyor son zamanlarda daha hızlı alıyolar sağlıklı olsunda gerisinin önemi yok 🥰
Munevver_kaplan_33 Ceyda24 benim 2. Gebeligim ilk bebeğim de küçük doğdu 38+5de 2200 kilo doğdu gelişimi geriden gleiyordu doğum kağıdında 35 haftalık erken doğum olarak yazmışlardı hamilelikte hep bir şeyler dediler hastane hastane gezdirdiler beni hamdolsun çocuğum şimdi sağlıklı ama hala gelişimi geriden geliyor 3 yaşı dolacak 2 yaş anca görünüyor herkes birşey diyordu o yüzden kızımın abisine göre daha kilolu doğmasını istiyorum Rabbim duy sesimi noluuuirrr tosbik bir kız dogururum inssallah sende inssallah tosbik bir bebek dogurursun Cnm 🤲❣️
Caglasmz Ceyda24 ben bugün kontrole gittim 30+3deyim 1486gr çıktı kilosu haftasına göre gayet iyi dedi
Caglasmz Ceyda24 kız 🧿 sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil 🙏🏼 benim kızım bir hafta geriden geliyordu şimdi haftasını yakalamış bol bol ceviz, badem, fındık, yumurta yedim
Ceyda24 Munevver_kaplan_33 bnm kizcem iri dogdu. Onda da cok dikkat ettm beslenmeye. Bunda o kdr edemedim. Asermeler cok yasadim.yiyemedigm zmnlar oldu. Yiyibe saldrdigm zmnlar oldu . Bu bebgm de iri olsun istym.oncelik saglikli tabi ama . Saglikli iri bebek olunca bakimlar kolay oluyo . Gelisimleri guzel gidiyo. Hayirlisi insallah saglikli ve iri olsun bebislerimz