Dilaralemdar Çok şükür bu günleri hayal ederken, hayalimi yaşıyorum. 2’li rakamları görmek nasip oldu😍 Rabbiim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin🫶🏻😇
68pembemavi01 Dilaralemdar Bizim kavuşmamıza da nasip olursa inşaAllah 81 gün kaldı.Bu günleri gösteren Rabbime şükürler olsun 🌸🤲
Dilaralemdar Eylul11 Ayyy şaka gibi😍Son günlerde hiç geçmez🙈 Allahım sağlıcakla kavuştursun inşallah 😇❤️
Booksandcats Hayırlı olsun 99dan sonrası nasıl geçiyor anlamıyorsunuz bile biz son 37 olduk 🥰 hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu 🙏❤️
Dilaralemdar Booksandcats Amiinn inşallahh🫶🏻 inşallahh hepbirlikte sağlıcakla kucağımıza alalım zamanımız su gibi akıp geçsin🫶🏻😍
Dilaralemdar 68pembemavi01 Ayy yakınızz, Allahıma sonsuz şükürler olsun, sağlıcakla kavuşuruz inşallaah🫶🏻🫶🏻❤️
Dilek_04 Dilaralemdar Evet en güzel heyecan ve bekleyişler. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤲🏻
Dilaralemdar Mery6619 Başladık bitirdik bile Rabbimin izniyle çok şükür bir yıkanıp ütülenmesi kaldı herşeyi hazııır🫠 Son 3 aya bırakmak istemedim halim olmaz yada erken doğum olur diye.. Siz hallettiniz mi?
Mery6619 Dilaralemdar benim erken doğum riskim var o yüzden 30haftalik olmadan bisey almaya korkuyorum. Bide 2.kızım olacak ablasindan kalanlar var büyük eşyalarda var beşik bebek arabası falan temiz hepsi. Ama aklıma geldikçe liste yapıyorum gidince hemen alınır. Maşallah erkenden halletmişsiniz
Dilaralemdar Mery6619 Oh siz şanslısınız tabi, ilkinden baya olunca rahat olunuyor. Bizim ilk bebiş bizimde kız😍 mobilyası bebek arabası kıyafetleri derken bismillah deyip bitirdik çok şükür🫶🏻❤️ İnşallah zamanında hayırlısıyla afiyetle doğumlar yaparız🫶🏻❤️