Behacetler Limonlukekkk belli bir zamandan sonra tamamen bitmesi engellenmesi maalesef çok zor dediğin gibi pekte girmiyor ancak cif krem ve bulaşık makinesi parlatıcısı deneyebilirsin ben memnunum tamamen geçirmesede aza indiriyor
Gizem1992 Limonlukekkk ben süngere fairy bulaşık makinesi parlatıcısı döküyorum onunla ovalayıp duruluyorum ama kötü kokuyor şuan hamileyken yapamıyorum annem gelince yapıyor snden başka yapabilecek biri varsa deneyebilir
Munevver_kaplan_33 Limonlukekkk aynı durumdan şikayetçiyim bir arkadaş aracılığıyla homm bitkiselin banyo tualet temizleyicisini aldım kullandım hem o kalıntılara hemde yerdeki fayans etrafı sararmıştı ona çok iyi geldi kokusu da çok güzel hiç rahatsiz etmiyor zaten bitkisel içerikli bir ürün hamilelik sürecinde gayet iyi oldu
Booksandcats Asperox Mavi çok iyi oluyor ama kokusu ağır hamilelikte asla kullanmanızı önermem yapabilecek birisi varsa eğer hiç leke kireç vs bırakmıyor ama 🥰
cansupolat Limonlukekkk süngerle ya da fırçayla silebilirsin zaten hemen çıkıyor kirecler kirler ardindan durulayıp bezle kuruluyorum
Kubraalp67 Poşeti buruşturup üzerine cif dökün ovun tertemiz yapıyor. Önceden mavi güç ile temizlerdim ama kokusu aşırı ağır geliyor hamilelikte katlanamıyorum kokusuna en iyi çözümü böyle buldum poşetle çok güzel çıkıyor kireç lekesi.
M-Urass_Mom Aklına gelebilecek her şeyi denedim. Cif, çamaşır suyu, mavi güç vs vs. Yumuşatıcı işe yaradı bi. Yumuşatıcı ve suyu karıştırıp sıkıyorsun. Biraz bekleyip bezle siliyorsun.
Aylaa123 Limonlukekkk 10 günde bir asperox mavi güçle temizliyorum banyoyu ve her duştan sonra duşa kabin camlarını silip temizliyorum hiç batmıyor kireç su lekesi olmuyor
1bebe1meow Limonlukekkk Market poşeti ve çif kullanın poşetle ovalayın çok güzel durulayın en son bu arabalara su kalıntısı kalmaması için bi fısfıs satılıyor çok da pahalı bişe değil eşinize deseniz eve gelirken bile alabilir ondan bi güzel ger yerine sıkın su lekesi de kalmaz camı da parlak yapar senelerdir bunu yaparım tertemizdir duşakabinlerim