Dmlakrbg Fatmanur12345 şu an görünmemesi normal. Bende geçen gün kan verdim. 6092 idi. Ondan da 3-4 gün sonra gittim. Yeni görüldü. Hatta kalp atışını duyamadık. Sadece ekranda kımıldayan bişe gördük. Dr dedi çok minik o yüzden duyulmadı. Cuma tekrar gidicem
Beri-2 Fatmanur12345 hiç stres yapma benimde kalp atışı duyulmadı 6.haftada .1 hafta sonra tekrar gittim kalp atışı duyuldu .şuan 9+4 haftalığım sende içini ferah tut
annesio Fatmanur12345 canım bende 5+4’üm bu endişeyi yaşamamak için 7. haftanın son günlerine randevu alıp gidicem hem kalp atışı hem kese göreyim diye . Merak etme bi sonrakinde görürsün inşaAllah 🤲🏻🥰
rumikaa Fatmanur12345 normal canım telaşa kapılma haftaya gittiğinde hem bebeği görürsün hem kalp atışlarını dinlersin
Defnezumramom Fatmanur12345 bende 7. Haftada gördüm kızımıda şu anki bebeğimide genelde 7de kalp atışı dinletiyorlar zaten sıkıntı edecek bişi yok bana da aynısını demişlerdi
Defnezumramom Fatmanur12345 sağlıklıdır merak etme kesen gelişmiyor olsa derlerdi zaten son adet tarihinle arasında bi sıkıntı olsa
babyiscoming_ Fatmanur12345 canım karından bakmış zaten gayet normal o haftalarda gözükmemesi benim vajinal olarak gözükmüştü ama doktor baya uğraşmıştı görmek için. Hem kesen gayet güzel bir yere yerleşmiş baya yukarda maşallah hayırlı olsun😍
Gkce18 Fatmanur12345 canım benimde öyleydi bebek yoktu içinde bebegi kalbi duygumuz gün gördük bizde oyüzden hiç canını sıkma
Fatmanur12345 Gkce18 yaaa umut oldun bana duacınım canım benim dilerim rabbimden en kısa sürede tekrar hamile kalırsın sağlıkla kucağına alırsın