mucizemgelsin61 myavocado Herhangi bi sebebi yok ya hafif kırgın grip olacakmışım gibi hissettiğimde mesela normalde iyi geliyor ya o yüzden hamilelikte tüketimi sakıncalımıdır acaba
myavocado mucizemgelsin61 anladım, hic bilmiyorum sirkenin sakıncalı olduğuna dair bir şey ben duymadım, salatada filan yemişimdir de muhtemelen gebelik dönemim boyunca arada ama midenizi filan ağrıtır içmeyin bence.
58Vildan Valla ben hep içiyorum sık sık idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ya kahvaltıdan sonra yada yatmadan 1-2 yemek kasığı sirkeyi bir bardak suya katıp içiyorum ama tavsiye değildir. Günde 3-4 limon yediğim bile oluyor
mucizemgelsin61 myavocado Hımmm aynen yinede gittiğimde unutmazsam doktoruma sorupta hareket ederim teşekkürler
mucizemgelsin61 Flanoz Bendekide organik elma sirkesi ama yinede doktora sormadan tüketmeyeyim teşekkürler
Flanoz mucizemgelsin61 bana diyetisyenim önermişti hamilelikte şeker çıkmasın diye ayrıca yüksek tansiyonum vardı. Onu dengelemesi için.
mucizemgelsin61 tamamdanolmuss Neden içmesin ki 🤣 faydalarını bi açıp okuyun isterseniz google dan ayrıca kilo vermek isteyenler için kilo vermeyede yardımcı .. Bunuda benden öğrenmiş oldun😉