Sedahoca Kızlar 37 haftalığım bugün komple ağdaya gittim malum Doğum yaklaştı .Çok acı cektim ilk defa ve bebeğim her acıda aşağı itti kendini sancılandım bunu yaşayan var mı birde karın bölgemde uyuşma var 🙁 çözemedim
Kuzeybolat Sedahoca 34 haftalık hamileyik yarin bende gidecegim acaba sorun yasar miyim diye cok düşünüyorum 🤔 ya birde o Sedyenin üstünde nasıl rahat ettin sağa sola dönmek zor olmadı mi ?
Nursafak Sedahoca son haftalarda ağda önermiyorlar doğumu tetikleyici olabilirmiş.. kişiden kişiye farklılık gösterebilir tabi ki..
Burcu582 Sedahoca bende bugün çok zorlanarak yaptırdım 35+5 haftalığız. Bebek çok sertleşti aşağılara vurdu bide gitmeden temizlik yapmıştım ama şimdilik sıkıntı yok bakalım normale döndü eve gelip dinlenince.
Happinessoon Sedahoca bende bugün gittim 40+0 ım ama dediğiniz şikayetler bende olmadı bence ona bağlamayın çünkü ben doktoruma danışarak gittim
SedaMeric Kuzum 14 haftalik hamileyim ve hamileliğimin ilk gününden beri her sir yaptırırken gözlerim doluyor hamile kalınca acıya dayanıksız oldu vücudum 😞
SedaMeric Sedahoca acıya dayanıksız oluyor hamileyken kimi vücut demekki bizimki de öyle sende yaptırırken kasmışsındır kendini bebiş o yüzden hareketlenmistir oda etkilenmiş yani acıdan kıyamam yaaa 😞
Evremanne 35 teyim yarın çatı muayenem var erken doğum riskimde var doktor ağdayı siri yasakladı lazer yaptırmıştım önceden o yüzden çok yok bende korkudan kaç aydır çıkanı jilet ve eldivenle alıyorum bugün aldım ama kendimden geçtim hem yoruldum hem çok uğraştım doğumdan hemen önce gidicem ağdaya doğarsa doğar artık yapcak bişey yok 😄
Mrvdgclk Bende geçen gün yaptırdım 36 haftalığım hamileliğimin en baçından beri gidiyorum kendimi kasmadım ve yapanada çok bağlı 5 dk içinde bitti ki ben çok çok acır diye bekliyodum son zamanlarım olduğu için öyle acı filanda olmadı hatta doktoruma sordum ağda doğumu tetikler mi dedi hayır dedi yaptırabilirsin yani kızlar birazda bizle alakalı bişey bence çok kasarsak kendimizi ve psikolojik olarakta