gozdexx Kızlar meraktan soruyorum bebekken kulak deldirmek çok yaygın sizce mantıklı mı bir de kaç aylıkken delinmeli?
1cocuk1bebek gozdexx ben 10 aylıkken delmiştim teyzem kızının deldirmedi büyüyünce birlikte deldiririz diye şimdi asla istemiyor deldirmeyi eğer düşünüyorsanız henüz anlamadan deldirin yoksa geneli istemiyor korkuyor bubarada kızım ağlamadı bile
DenizBatus gozdexx bence buda sünnet olayına benziyor kesinlikle bebekken yapılmalı fazla anlamıyorlar.buyudukce korku oluyor ister istemez
000asiye Bence mantıklı değil belki bebek büyüyünce küpe takmayı sevmeyecek , benim kız kardeşim de küçükken kulağını deldirmesini istedi yaptılar ama şimdi keşke deldirmeselerdi çok pişmanım küpe hiç sevmiyorum diyor , büyüyünce çocuk isterse yapılır elbette
gozdexx Bahtsizbedevi__ oyy kıyamam küçücükmüş daha peki nasıl bi süreçti zor oldu mu yoksa çabuk mu iyileşti
1cocuk1bebek Bahtsizbedevi__ evet işte yani bir değişik durum eskiler hemen delerlermiş kız oldupu belli olsun diye 😂 ama şimdi ne küpeler takıyoruz allı güllü çok yakışıyor ben çok beğeniyorum kız çocuklarında küpeyi ama tercih meselesi işte
gozdexx Bahtsizbedevi__ deldirdim diye okudum 😅 benimki 40 günlük iki aylık olduğunda deldirebilirim belki ben sana daha önce söylerim belli olmaz 😄💗
Bahtsizbedevi__ gozdexx hee ozaman tamam. Ya benim görümce eczanede deldirmiş yanlışmı delmişler ne olduysa cocugun hep kulagı yara. Piercing cide yaptırdı daha yara olmuyor ben eviczanede yaptırmayı düşünmüyorum asla 😀
cLearQueen Ben deldiririm yaşına girince. Poliklinikte deliyorlar kendi 3. Deliklerimi de orda deldirmistim