Freeyaa Kızlar ben Amasya ya taşınıyorum 1 haftaya detaylı ultrasonu nerede yaptırabilirim özel ya da devlet ? Devlet için önceden randevu almam gerekiyor die biliyorum.
_kelebek05 Freeyaa Merhaba, özel Kolmed hastanesi var bende 2 hafta önce yaptırmıştım baya ilgili ve bilgili bir doktor en ince ayrıntısına kadar bakıyor gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.
Booksandcats Merhabalar devlet için önce devlette kadın doğuma gitmelisiniz onlar perinatalojiye yönlendiriyorlar amasyalıyım ama yıllar oldu taşınalı başka bir bilgim yok malesef 🥹
Freeyaa Booksandcats o zaman öyle yapayım teşekkür ederim 🥰 taşınmasaydınız hangi doktorları önerirsiniz die sorardım 🤗
Booksandcats Rica ederim 12 yaşındaydım taşındığımızda ama arkadaşımın babası Bülent Karali vardı kadın doğum hekimi olarak aklımda bir tek o kalmış hala amasyada mı yaşıyorlar bilmiyorum ama çok iyi bir adamdı 🥰
_kelebek05 Freeyaa Ben saniye hocaya kontrol oluyorum bilgili bir dr baya tavsiye ediyorum doktorumu 1300 falandı sanırım siz yaptırdınız mı??